Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Mai 2021
 
Home - ANALIZA - Analiza activitatii de CSR a firmelor de constructii

Analiza activitatii de CSR a firmelor de constructii
Analiza activitatii de CSR a firmelor de constructii
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 23 mai 2014
Sumar: click aici
Intensificare a actiunilor de responsabilitate sociala a companiilor
Pentru marile corporatii implicate pe piata mondiala a constructiilor, conceptul dezvoltarii durabile (sau al sustenabilitatii) nu reprezinta un termen prolix sau o moda ce trebuie urmata pentru a se conforma tendintelor generale, ci dimpotriva, este perceput ca fiind una dintre putinele cai care constituie baza expansiunii viitoare. Managerii grupurilor multinationale din domeniu au inteles din timp ca sustenabilitatea (si mai ales latura ce implica responsabilitatea sociala) va deveni factorul-cheie al profitabilitatii. Exemplul acestora a fost urmat si de subsidiarele din Romania si a fost preluat chiar de companii cu capital integral autohton, societatile locale punand tot mai mult accent pe aceste activitati, in special in domenii precum educatie si sport. Fie ca se implica in educatia noilor generatii, fie in campanii sportive, in reabilitarea de scoli/ spitale sau in constructia de locuinte pentru familii defavorizate, firmele cu activitati in Romania constientizeaza importanta redarii comunitatii din care fac parte a unei parti din profitul obtinut datorita acesteia.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse diverse analize ale impactului generat de actiunile din sfera responsabilitatii sociale corporatiste a firmelor din sectorul de constructii, instalatii si din domeniile conexe, respectiv comentarii ale reprezentantilor companiilor: Carpatcement, Cemacon, Holcim Romania, Kuma Romania, Lafarge Romania, Lindab Romania, Policolor-Orgachim, Schneider Electric Romania, Wienerberger Sisteme de Caramizi, Teraplast SA, Xella Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a actiunilor de responsabilitate sociala corporatista intreprinse de companiile din constructii va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
cv water 2021
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere