Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX Romania a inregistrat afaceri de circa 12 milioane de euro in 2023
RE/MAX Romania a inregistrat afaceri de circa 12 milioane de euro in 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 12 Feb 2024 16:16
Re/Max Romania - parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a inregistrat anul trecut comisioane in valoare de 12 milioane euro si peste 10.000 de tranzactii la nivel national. Pana la finele anului curent, compania are in plan sa ajunga la un volum de comisioane incasate de cca. 15 milioane euro, peste 70 de birouri la nivel national si 870 de agenti imobiliari.
Potrivit datelor centralizate, birourile Re/Max Romania au inregistrat tranzactii in valoare totala de 281 milioane euro, aproximativ 82% fiind intermedieri pe segmentul rezidential, 8% terenuri, 8% spatii comerciale & office si 2% industrial. Din totalul de intermedieri efectuate, cca. 86% au fost vanzari si 14% inchirieri. 
Raportat la numarul de tranzactii, in topul oraselor s-au regasit Bucuresti, Brasov si Oradea. Tot in Capitala se regasesc si cele mai scumpe proprietati tranzactionate de agentii Re/Max anul trecut, respectiv o cladire de birouri in valoare de 3,45 milioane euro, un spatiu industrial de 2,8 milioane euro si un teren la pretul de 2,15 milioane euro.
Pentru anul acesta, Re/Max Romania tinteste atingerea unui volum de comisioane de cca. 15 milioane euro, respectiv peste 70 de birouri si 870 de consultanti imobiliari. 
 
 
"2023 a fost un an turbulent, cu inflatie si constrangeri pe zona de creditare, cu o piata care initial a stagnat, apoi s-a apreciat, in a doua jumatate de an. Privind retrospectiv, suntem mandri de lucrurile pe care le-am realizat, in ciuda provocarilor aparute. Incepand din iulie anul trecut, Re/Max Romania a trecut la un sistem de reprezentare exclusiva, ce s-a dovedit a fi foarte eficient si valoros, atat pentru noi, cat si pentru clienti, care au inteles importanta unei astfel de schimbari. Odata cu legiferarea breslei imobiliare, ceea ce astazi pare o inovatie, maine va va fi o normalitate.”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte Re/Max Romania "Totodata, 2024 va fi un an bun pentru imobiliarele din Romania, care ramane in continuare o piata ieftina in Uniunea Europeana, cu un potential de crestere semnificativ mai mare decat pietele din vestul Europei”, adauga acesta. 
La nivel de piata, reprezentantii companiei estimeaza ca piata imobiliara isi va continua aprecierea, mai ales in sezonul de vara. Acestia preconizeaza o scadere a dobanzilor la creditare, precum si o crestere a preturilor  -  ca urmare a unei cereri crescute de unitati noi, in paralel cu incetinirea ritmului de dezvoltare a stocului, la nivelul anului trecut. Totodata, se subliniaza faptul ca investitiile in infrastructura, realizate in foarte multe orase, vor genereaza zone cu oportunitati de investitii, unde preturile pot creste peste medie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex
konsent
noark
theda mar
quadratum
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
siniat
leviatan
Ubitech
ness project
viarom
rigips
EDIT-Structural
BogArt
CDS

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander