Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX se extinde cu inca cinci birouri pe plan local, in mari orase ale tarii
RE/MAX se extinde cu inca cinci birouri pe plan local, in mari orase ale tarii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 28 Mar 2022 12:38
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu inca cinci unitati pe plan local, in mari orase ale tarii precum: Brasov (RE/MAX Alpine), Arad (RE/MAX Tecno Realty), Galati (RE/MAX Eskyo 2) si Bucuresti (RE/MAX Select si RE/MAX Eskyo 1). In urma celor mai recente inaugurari, RE/MAX ajunge la un portofoliu de 4 unitati in Brasov, 2 in Arad, 1 in Galati si 19 in Bucuresti.
Attila Szocz si Nicoleta Balasel aveau experienta antreprenoriala cand au luat decizia de a deschide prima lor franciza in industria real-estate – RE/MAX Alpine. Alegerea brandului pentru extinderea in aceasta noua zona s-a bazat pe buna colaborare pe care au avut-o cu agentii din cadrul retelei, in urma unor investitii imobiliare personale. De asemenea, au optat pentru RE/MAX incantati fiind de modul de organziare si avantajele obtinute prin aceasta asociere.
„Experienta noastra principala este in pozitii de leadership in cadrul unor companii de top, care activeaza in industria ospitalitatii la nivel global. Crescand si dezvoltand echipe cu performante recunoscute la nivel international, am ajuns la concluzia ca experienta noastra combinata cu sistemele, procedurile si modul de organizare al RE/MAX ne pot aduce mult mai aproape de targeturile noastre din punct de vedere profesional”, a declarat Attila Szocz, B/O RE/MAX Alpine.
Cu o experienta de doua decenii in vanzari, Oana Badau a pus bazele biroului RE/MAX Tecno Realty, in Arad, cu scopul de a trece la pasul urmator pe plan profesional si personal, prin deschiderea propriului business profesionist.
„Dorinta de a lucra cu oameni, alaturi de suportul educational si logistic de care beneficiem cu totii in reteaua RE/MAX, m-a determinat sa iau decizia de a detine o franciza sub umbrela acestui brand. Printre obiectivele mele se numara siguranta si cresterea afacerii atat pe verticala, cat si pe orizontala, concomitent cu dezvoltarea mea personala si profesionala”, a declarat Oana Badau (foto).
Dupa 10 ani in care a locuit in Austria si a activat in diverse industrii, Carmen Starrermayr, Broker/Owner RE/MAX Select, s-a intors in Bucuresti cu decizia e a lucra ca agent imobiliar intr-un birou RE/MAX. Insa, in timpul unuia dintre cursurile dedicate membrilor RE/MAX, s-a hotarat ca isi doreste mai mult de atat si a facut pasul spre deschiderea unei francize.
„M-am regasit foarte mult in valorile brandului, a fost o provocare foarte mare pentru mine si sunt motivata sa-mi depasesc limitele. Pentru mine, RE/MAX a devenit deja un stil de viata, iar planul meu este sa formez o echipa valoroasa de agenti, care sa se identifice cu misiunea, viziunea si valorile companiei”, a declarat B/O RE/MAX Select.
RE/MAX Eskyo, franciza care va integra doua birouri – in Bucuresti si Galati -, este deschisa de Liviu si Alexandru Radu, doi antreprenori fara experienta in real-estate, insa pasionati de acest domeniu.
„Am luat decizia de a deschide acest nou business alaturi de fiul meu, care este atras de domeniul imobiliar, iar RE/MAX reprezinta o decizie fireasca, intrucat inglobeaza un sistem profesionist de lucru in acest domeniu. Principalul avantaj oferit consta in formarea intr-un mediul performant de lucru”, a declarat Liviu Radu, B/O RE/MAX Eskyo.
De asemenea, cei doi antreprenori isi propun sa creeze o retea de agenti bine pregatiti si responsabili, atrasi profesional de acest domeniu, alaturi de care sa dezvolte brandul RE/MAX Eskyo.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
viarom
CELCO 2020
CDS
Acvatot 2019
theda mar
strabag nivel 1
BMI_Icopal
FRONTALE
leviatan
rigips
MAKITA
leviatan
hilti
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023