Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX se extinde pe plan local cu trei noi unitati, in Botosani si Constanta
RE/MAX se extinde pe plan local cu trei noi unitati, in Botosani si Constanta
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Iun 2021 12:44
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, isi consolideaza prezenta pe piata locala prin deschiderea a trei noi francize - RE/MAX Legacy, prima unitate francizata din Botosani, respectiv RE/MAX Future Home si RE/MAX Smart, primele doua birouri din Constanta.
Franciza RE/MAX Legacy din Botosani are ca Brokeri/Owneri pe Anca Huivan (foto), economist, ce a activat anterior in domeniile bancar si agricol - si Florin Huivan, inginer agronom de profesie, cu experienta de peste 10 ani in domeniul agricol. Cei doi soti si-au reevaluat optiunile si prioritatile profesionale in perioada pandemiei si au decis sa porneasca pe un nou drum, cel al consultantei imobiliare.
„Cochetam cu domeniul imobiliar din perspectiva cumparatorului si am activat o perioada ca agenti afiliati unui birou existent. Ulterior trainingului, ne-am dat seama ca impartasim cu brandul RE/MAX aceleasi valori si standarde de calitate, asa ca am decis sa deschidem si noi o franciza, pentru Botosani si zonele limitrofe. Ce am observat ca avantaje ale colaborarii pana in prezent sunt: brandul puternic, un model de business la cheie, know-how, formare profesionala continua, retea nationala si internationala, care iti poate oferi suport in scalare”, a declarat Anca Huivan, B/O RE/MAX Legacy.
Potrivit spuselor celor doi B/O, viziunea companiei lor consta in succes obtinut dupa principii etice, motiv pentru care isi propun sa se faca cunoscuti pe piata locala ca profesionisti si sa schimbe perceptia oamenilor asupra profesiei de agent imobiliar prin demonstrarea unor calitati care sa ii recomande. Astfel, isi doresc o echipa de agenti care sa se focuseze pe clienti si obiectivele acestora, sa creeze parteneriate durabile cu dezvoltatorii imobiliari si sa puna bazele unei colaborari eficiente cu agentiile din reteaua RE/MAX.
RE/MAX Future Home din Constanta a fost deschis de Alexandra Busila, absolventa a Facultatii de Management Financiar, specializata in aria Finante-Banci. Anterior deschiderii unitatii RE/MAX Future Home, aceasta a profesat timp de un an jumatate ca agent imobiliar in cadrul unui alt birou RE/MAX.
„Consider ca experienta ca agent imobiliar a reprezentat punctul culminant ce a stat la baza deciziei de a detine propria franciza. RE/MAX este cel mai puternic brand imobiliar din lume si sunt increzatoare ca sub umbrela sa am toate sansele sa dezvolt un business de mare succes”, a declarat Alexandra Busila, B/O RE/MAX Future Home.
Ca prim pas in aceasta directie, antreprenoarea isi propune formarea unei echipe de profesionisti, ce va sta la baza construirii unui business de succes intr-o piata imobiliara care se confrunta cu provocari.
George Barzu, Broker/Owner RE/MAX Smart din Contanta, este economist de profesie si activeaza in domeniul imobiliar de aproape un an. Observand potentialul de crestere al unei piete cu perspective imobiliare in dezvoltare, acesta a hotarat sa-si deschida propria agentie si a ales RE/MAX ca partener in acest drum.
„Filosofia si modul profesionist in care RE/MAX actioneaza, respectiv accentul pe care compania il pune pe educatia agentilor, expunerea la nivel national si impactul pe care il are pe piata locala au fost motivele care m-au determinat sa aleg RE/MAX. Avantajele pe care le poate aduce acest parteneriat sunt know-how-ul dobandit, cresterea agentiei pe termen scurt, recrutarea mai facila si posibilitatea de a invata de la cei mai buni”, a spus George Barzu, B/O RE/MAX Smart.
Pe termen scurt acesta vizeaza dezvoltarea agentiei pe piata locala, prin crearea unei echipe solide de consultanti si educarea permanenta a acestora in domeniu. La nivel de business, antreprenorul isi propune cresteri anuale considerabile ale volumului anual de tranzactii si consolidarea pozitiei pe piata din Constanta. Ulterior, el planuieste sa se exinda si pe ale piete, indeosebi in Capitala, avand ca obiectiv atingerea unui numar de 100 de agenti si o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro la cinci ani de la deschidere.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
noark
siniat
viarom
BogArt
MAKITA
strabag nivel 1
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
konsent
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander