Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SONAE SIERRA: Urmatoarea investitie in Romania ar putea fi Adora Mall - Craiova
SONAE SIERRA: Urmatoarea investitie in Romania ar putea fi Adora Mall - Craiova
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2016 09:00
Dezvoltatorul portughez Sonae Sierra va finaliza, in luna septembrie 2016, constructia centrului comercial ParkLake Plaza, ce se afla in executie in cartierul Titan al Capitalei si care va absorbi o investitie totala de 180 milioane de euro. Urmatorul proiect ce ar putea fi demarat de companie dupa inaugurarea ParkLake Plaza este reprezentat de Adora Mall din Craiova, insa reprezentantii dezvoltatorului nu au precizat mai multe detalii referitoare la aceasta investitie. "In prezent, ne concentram pe finalizarea cu bine a ParkLake Plaza. Apoi, poate ne vom orienta spre proiectul din Craiova, dar inca nu am stabilit nimic la nivel de grup. Este visul meu sa vad acel proiect finalizat", a declarat Ingo Nissen, directorul general al Sonae Sierra in Romania.
Centrul comercial Adora Mall a fost anuntat inca din anul 2008, cand dezvoltatorii anuntau o investitie de 140 milioane de euro. Compania a fost nevoita sa amane proiectul, la stadiul de fundatie. Reluarea lucrarilor a mai fost anuntata o data, in 2012, insa, la finele anului, pe santierul de pe strada Caracal nu incepusera lucrarile, in pofida faptului ca pe placuta afisata termenul de executie (martie 2012 - martie 2014) fusese cu mult depasit.
In ceea ce priveste santierul din apropierea parcului Titan, structura de rezistenta a acestuia a fost finalizata aproape integral, in prezent lucrandu-se, in paralel, la instalatiile electrice si sanitare, la sistemele de ventilatii, montarea scarilor rulante si ascensoarelor, precum si la finisaje si, partial, la fatada estica. Potrivit lui Ingo Nissen, in aceasta perioada pe santier sunt prezenti circa 600-700 de muncitori pe zi.
 
ALLBIMACADCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere