Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - WILLEMEN CARPATI continua extinderea pe piata constructiilor metalice
WILLEMEN CARPATI continua extinderea pe piata constructiilor metalice
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 07 Nov 2018 07:30
Willemen Carpati, companie specializata in executia pilotilor forati - parte a grupului belgian Willemen, traverseaza o perioada favorabila a activitatii, datorata mai ales extinderii principalilor clienti din zona de retail, precum Lidl sau Kaufland, dar si cererii mari provenite din domeniul agricol (silozuri). "Comparativ cu anul 2017, am inceput 2018 in forta, iar tendinta de crestere s-a mentinut la nivelul intregului an in curs. Estimam ca volumul mare de lucrari se va mentine cel putin pana la finele acestui an, avand in vedere numarul mare de solicitari venite din partea clientilor. In 2018 piata de constructii a cunoscut o evidenta crestere, poate una dintre cele mai mari din ultimii ani, din punct de vedere al activitatii pe santiere. Pentru 2019 este dificil sa emitem estimari, dar ne dorim ca piata sa pastreze aceeasi traiectorie sau sa continue ascendent, insa ne-am putea astepta si la o descrestere, cel putin in a doua jumatate a anului", a declarat ing. Delia Brezan, directorul executiv al Willemen Carpati.
Datorita cresterii cererii de proiecte si a numarului de santiere deschise, compania are in plan achizitia unei foreze noi in anul 2019, cu care sa poata acoperi santierele si sa-si onoreze contractele.
In ceea ce priveste dificultatile si provocarile de pe piata, compania se confrunta cu probleme legate de finantare, dar si de obtinerea tuturor autorizatiilor de catre clienti, astfel incat sa poata demara executia conform planurilor. "In ceea ce priveste forta de munca, nu as putea spune ca ne confruntam cu probleme majore, pentru ca am creat echipe profesioniste si stabile, care au fost pregatite in Belgia inca de la inceputul colaborarii", a mai spus Delia Brezan.
Trendul ascendent pe care se inscrie compania in ultimii doi ani este confirmat si de o crestere a cifrei de afaceri din 2017, trend ce se va mentine si in 2018. Willemen Carpati reprezinta cea de-a doua subsidiara deschisa de grupul belgian Willemen in Romania, in anul 2012, dupa ce in 2008 a achizitionat si dezvoltat fabrica de confectii metalice de la Satu Mare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
konsent
CDS
MAKITA
Ubitech
leviatan
quadratum
siniat
concelex
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Acvatot 2019
noark
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander