Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CONARG: Estimari de crestere a cifrei de afaceri, in 2011
CONARG: Estimari de crestere a cifrei de afaceri, in 2011
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Dec 2010 11:46

Reprezentantii grupului Conarg (cu sediul in Pitesti), din cadrul careia fac parte mai multe companii din domeniul constructiilor estimeaza o usoara depreciere a volumului afacerilor din 2010, in conformitate cu declinul general al activitatii din domeniul in care activeaza. "Este inca devreme pentru a anunta in mod oficial o valoare estimata a cifrei de afaceri la nivel de grup pentru acest an. Totusi, evaluand contractele aflate in desfasurare, aceasta va scadea usor, dar in 2011 avem in vedere o revenire, cel putin la nivelul consemnat in 2009", a declarat Mihai Vidat, director in cadrul grupului. Anul trecut, Conarg Grup a realizat o cifra de afaceri consolidata de 279,6 milioane de lei.

Principalele proiecte in executie derulate de Conarg - care vor constitui surse importante de venit in 2011 - sunt: sediul Tribunalului Arges (proiect al carui beneficiar este Ministerul Justitiei, continuarea lucrarilor pentru Dacia-Renault la Titu si definitivarea Hotelului Ramada, din Pitesti. "Vom incepe curand executia unui proiect de extindere a unui obiectiv pentru un beneficiar care este client de top al Conarg. Avem, de asemenea, in stadiul de semnare a contractului un proiect important (despre care nu putem oferi, inca, alte informatii) si negociem mai multe oferte. Speram, totodata, sa obtinem lucrari noi, avand ca investitori parteneri deja traditionali ai companiei", a precizat reprezentantul Conarg. Printre colaboratorii grupului se afla firme renumite, precum: Baumax, Dacia-Renault, Kaufland, Lidl, Real, QAB (Pepsi Romania), Cora, Titan SA, etc. Conarg a continuat in 2010 si investitiile proprii, fiind definitivat ansamblul rezidential Quadra 2 (amplasat in zona Politehnica - Bucuresti). "Incheiem anul in curs sub auspicii favorabile din punct de vedere al portofoliului de lucrari contractate, desi volumul activitatii nu va ajunge, probabil, la ceea ce ne-am fi dorit. Putem spune, totusi, ca ne situam in limitele indicatorilor economici prognozati pentru acest an. In 2011 vom realiza numai investitiile necesare desfasurarii activitatilor de baza legate de domeniul constructiilor, in real estate optand pentru o perioada de expectativa, dat fiind si stocul de locuinte aflate la vanzare. Vom continua politica prudenta in ceea ce priveste conservarea lichiditatilor companiei si atenta gestionare a fluxurilor financiare", a concluzionat reprezentantul grupului de firme.

Referitor la evolutia pietei constructiilor, managerii Conarg sunt de parere ca in 2010 curba descendenta a sectorului constructiilor a atins un punct minim, astfel ca in 2011 ar urma o perioada de stabilizare a domeniului, pentru ca din 2012 sa fie reluat trendul ascendent. Pentru informatii suplimentare, www.conarg.ro

 
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
noark
rigips
grundfos
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
BALTIC
leviatan
MAKITA
viarom
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu