Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Alexandru Fulga, Concrete & Design Solutions: Vizam extinderea la nivel european
Alexandru Fulga, Concrete & Design Solutions: Vizam extinderea la nivel european
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 22 Ian 2024 06:25
Concrete & Design Solutions, companie de proiectare si inginerie cu o dezvoltare sustinuta in ultimii ani pe piata de constructii din Romania, are in plan extinderea la nivel international, vizand cu precadere pietele din Uniunea Europeana. 
Compania ocupa o pozitie fruntasa in clasamentul companiilor de profil din Romania, conform rezultatelor realizate in ultimii ani. Afacerile companiei au crescut cu 85% in 2021, fata de nivelul din 2020, respectiv cu 100% in 2022 fata de 2021, cifre care confirma trendul puternic ascendent pe care se inscrie aceasta societate, si care a continuat si in 2023. 
"Extinderea noastra la nivel international, mai ales in Uniunea Europeana face parte din viziunea de integrare a serviciilor noastre in mecanismele pietei unice europene. Expertii nostri au dovedit deja capacitatea de a gestiona si implementa proiecte complexe, alaturi de parteneri, atat in domeniul infrastructurii, precum si in constructii. Calitatea serviciilor noastre este deja recunoscuta la nivel national. Noi suntem pregatiti sa ne asumam acest pas important al extinderii, iar inceputul acestui an este cel mai potrivit moment pentru planuri de viitor", a declarat Alexandru Fulga, owner al Concrete & Design Solutions, cu prilejul unei intalniri cu presedintele Agentiei Romane pentru Investitii si Comert Exterior, Rares Burlacu, pentru a analiza oportunitatile de dezvoltare a companiei.
 
 
Printre obiectivele CDS pentru perioada urmatoare se mai afla dezvoltarea constanta a portofoliului de proiecte, integrarea in permanenta a celor mai noi tehnologii in lucru - concomitent cu pregatirea profesionala a echipei, precum si consolidarea si extinderea utilizarii tehnologiei BIM si a inteligentei artificiale.
Printre marile proiecte la care compania participa in prezent se afla extinderea si modernizarea aeroporturilor Maramures si Timisoara, dar si realizarea studiului de prefezabilitate pentru un nou aeroport, ce urmeaza a se dezvolta in zona de sud a Bucurestiului, proiectarea noului camin cu 900 de locuri apartinand Universitatii de Vest, aflat in constructie, precum si finalizarea studiului de fezabilitate pentru noua cladire a Instituitului de pneumoftiziologie "Marius Nasta" - Centru de diagnostic, tratament si cercetare a tuberculozei si multe altele.
Un interviu pe larg cu Alexandru Fulga poate fi lecturat aici.
 
RAWLPLUGhiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
konsent
leviatan
concelex
siniat
MAKITA
viarom
CDS
noark
Acvatot 2019
Ubitech
EDIT-Structural
rigips
ness project
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander