Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - LEVIATAN DESIGN adauga doua noi proiecte majore in portofoliul companiei
LEVIATAN DESIGN adauga doua noi proiecte majore in portofoliul companiei
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 16 Nov 2023 11:57
Doua noi proiecte importante au intrat de curand in portofoliul companiei Leviatan Design, care are o vasta experienta in derularea de proiecte complexe in domenii precum militar, medical, educational, industrial, administrativ si rezidential.
Primul proiect, contractat in temeiul regulamentului privind achizitiile publice de la NATO Suport and Procurement Agency (NSPA), se va derula pana la jumatatea anului 2024 si presupune proiectarea unei serii de cladiri si platforme de depozitare, precum si a unui heliport in cadrul Bazei 57 Aeriane „Mihail Kogalniceanu”, situata in Judetul Constanta.
Mai exact, specialistii Leviatan vor gestiona etapa de proiectare, la standarde NATO, pentru o cladire de depozitare a tehnicii militare, o cladire de mentenanta a vehiculelor, o cladire de depozitare multifunctionala, o serie de platforme de depozitare si un heliport. Faza de executie a acestui proiect va fi asigurata de un antreprenor care va fi desemnat in perioada urmatoare.
Proiectul este deosebit de relevant pentru securitatea nationala a Romaniei, ca furnizor de securitate in alianta NATO, tinand cont de contextul international actual. Misiunea Bazei 57 Aeriane „Mihail Kogalniceanu” este aceea de a participa la apararea spatiului aerian, la constituirea pachetelor de forte dislocabile si la sprijinul institutiilor statului si a autoritatilor locale in situatii de urgenta.
Cel de-al doilea proiect a intrat in portofoliul companiei Leviatan Design dupa ce aceasta a fost desemnata castigatoarea unui acord cadru cu Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, care are o valoare estimata la peste 60 de milioane de lei fara TVA.
Acordul cadru are ca obiect servicii de auditare energetica, elaborare/revizuire documentatii tehnico-economice, pentru fazele DALI, DTAC/DTAD, DTOE, PT, DE, AS-BUILT, precum si asistenta tehnica pentru consolidarea a 275 de imobile din Bucuresti.
Cu o valabilitate de 4 ani, acordul a fost impartit in doua loturi, care au fost castigate de compania Leviatan Design, cu punctaj maxim, respectiv 100 de puncte.
Astfel, Leviatan va semna in curand acordul pentru lotul 1, care are o valoare de aproximativ 50 milioane de lei fara TVA si vizeaza 225 de monumente istorice, cu o suprafata desfasurata de circa 450.000 mp, printre care se numara Casa Nicolae Petrascu, Casa Sutu (Lahovary) si Palatul Pinacotecii.
Lotul 2 a fost deja semnat si are o valoare de circa 10 milioane de lei fara TVA, vizand 50 de imobile cu caracteristici obisnuite, fara valoare de patrimoniu, cu o suprafata desfasurata de aproximativ 100.000 mp. Leviatan Design, promotor al digitalizarii sectorului de constructii, continua sa investeasca masiv in tehnologii de ultima generatie si in solutii inovative, care sa-i puna in valoare capacitatea de a gestiona proiecte complexe si de a livra solutii la cele mai inalte standarde.
Pentru mai multe detalii despre proiecte si portofoliul companiei Leviatan Design, click aici 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
siniat
quadratum
BogArt
MAKITA
Acvatot 2019
SIGM
konsent
SSAB
noark
viarom
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
leviatan
theda mar
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander