Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR lanseaza concurs de solutii pentru amenajarea Parcului Buna Ziua, din Cluj
OAR lanseaza concurs de solutii pentru amenajarea Parcului Buna Ziua, din Cluj
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 21 Iun 2022 12:03
Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) si Primaria Municipiului Cluj-Napoca anunta oficial lansarea Concursului de Solutii „Amenajarea Parcului Buna Ziua”. Acesta are ca scop selectarea celei mai bune solutii in vederea amenajarii Parcului Buna Ziua din Cluj-Napoca, pentru atribuirea contractului de proiectare.
Viitorul parc Buna Ziua reprezinta una dintre cele mai importante piese-lipsa din reteaua de spatii verzi a orasului, mai ales la nivelul polului de dezvoltare imobiliara din sudul orasului. Aceasta zona s-a dezvoltat dupa anii 2000 si, in extinderea rapida a functiei rezidentiale de-a lungul retelei principale de transport (Strada Buna-Ziua), a fost lasat foarte putin spatiu pentru orice alta functie urbana, cu atat mai putin pentru spatii publice sau verzi. Un prim si important pas pentru ridicarea calitatii vietii in zona s-a facut in anul 2020, prin modernizarea infrastructurii de transport auto, velo si pietonal, a iluminatului stradal si prin primele insertii consistente de material vegetal. Urmatoarea etapa necesara in dezvoltarea zonei este amenajarea Parcului Buna Ziua, un spatiu verde ce trebuie sa imbine o valoare peisagistica ridicata, accesul facil pentru toti locuitorii cartierului, satisfacerea functiunilor urbane de loisir si a celor de socializare. Aceste cerinte trebuie in mod obligatoriu dublate cu cele ecologice, de o importanta cel putin egala: punerea in valoare a paraului Becas.
Autoritatea Contractanta a concursului este Primaria Municipiului Cluj-Napoca, aceasta urmand sa devina beneficiarul proiectului contractat in urma concursului.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
hilti
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
hidroplasto
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
MAKITA
Ubitech
CELCO 2020
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere