Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PMB: In urmatoarele doua luni incepe etapa de proiectare a noului PUG al Capitalei
PMB: In urmatoarele doua luni incepe etapa de proiectare a noului PUG al Capitalei
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2023 12:41
Primarul general Nicusor Dan anunta ca Planul Urbanistic General al Capitalei (PUG) a intrat "in linie dreapta" si ca a plasat prima nota de comanda care prevede colectarea datelor existente si actualizarea lor.
Edilul general precizeaza intr-o postare pe Facebook ca actualizarea este necesara, deoarece ani de zile contractul cu Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" a fost blocat.
"In urmatoarea perioada vom solicita tuturor institutiilor cu atributii in domeniu, precum primariile de sector, ministere, INS, date la zi despre reteaua de apa si canalizare, telecomunicatii, gaze, densitate populatie etc. pentru elaborarea unui document care sa reflecte realitatea din teren. De la inceputul anului, cand am semnat impreuna cu rectorul si prorectorul Universitatii de Arhitectura 'Ion Mincu' actul aditional pentru realizarea PUG, saptamana aceasta a avut deja loc o prima sedinta de lucru foarte buna, la care au participat specialistii Directiei de Urbanism si reprezentanti ai Universitatii de Arhitectura 'Ion Mincu'", scrie Nicusor Dan.
El mentioneaza ca fost stabilit modul de lucru si etapele care trebuie parcurse pentru elaborarea urmatoarelor note de comanda. In maxim doua luni va incepe efectiv activitatea de proiectare, mai precizeaza Nicusor Dan.
Primarul general transmite multumiri Universitatii de Arhitectura, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti, precum si institutiilor care contribuie la finalizarea "cat mai rapida" a PUG.
 
hiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
grundfos
CDS
viarom
leviatan
BALTIC
Acvatot 2019
rigips
FRONTALE
leviatan
theda mar
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica