Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PMB: In urmatoarele doua luni incepe etapa de proiectare a noului PUG al Capitalei
PMB: In urmatoarele doua luni incepe etapa de proiectare a noului PUG al Capitalei
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2023 12:41
Primarul general Nicusor Dan anunta ca Planul Urbanistic General al Capitalei (PUG) a intrat "in linie dreapta" si ca a plasat prima nota de comanda care prevede colectarea datelor existente si actualizarea lor.
Edilul general precizeaza intr-o postare pe Facebook ca actualizarea este necesara, deoarece ani de zile contractul cu Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" a fost blocat.
"In urmatoarea perioada vom solicita tuturor institutiilor cu atributii in domeniu, precum primariile de sector, ministere, INS, date la zi despre reteaua de apa si canalizare, telecomunicatii, gaze, densitate populatie etc. pentru elaborarea unui document care sa reflecte realitatea din teren. De la inceputul anului, cand am semnat impreuna cu rectorul si prorectorul Universitatii de Arhitectura 'Ion Mincu' actul aditional pentru realizarea PUG, saptamana aceasta a avut deja loc o prima sedinta de lucru foarte buna, la care au participat specialistii Directiei de Urbanism si reprezentanti ai Universitatii de Arhitectura 'Ion Mincu'", scrie Nicusor Dan.
El mentioneaza ca fost stabilit modul de lucru si etapele care trebuie parcurse pentru elaborarea urmatoarelor note de comanda. In maxim doua luni va incepe efectiv activitatea de proiectare, mai precizeaza Nicusor Dan.
Primarul general transmite multumiri Universitatii de Arhitectura, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti, precum si institutiilor care contribuie la finalizarea "cat mai rapida" a PUG.
 
ALLBIMhiltiVideoConfAC-iulTERAPLASTman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
CDS
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
CELCO 2020
FRONTALE
theda mar
BMI_Icopal

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023