Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AMBIENT EXPO: Agenda Constructiilor va fi prezenta la eveniment
AMBIENT EXPO: Agenda Constructiilor va fi prezenta la eveniment
Expozitii & Conferinte Publicat de Simona Ene 21 Mar 2012 13:17
Cele mai importante evenimente dedicate pietei autohtone de constructii si amenajari, reprezentate de targurile specializate Construct Expo si Ambient, au loc in intervalul 29 martie - 1 aprilie a.c., in incinta Complexului Expozitional Romexpo, din Capitala. Ambele manifestari organizate de societatea Romexpo SA - Bucuresti se afla la cea de-a XIX-a editie. Targurile se adreseaza atat persoanelor fizice si juridice interesate de echipamente, utilaje si materiale de constructii, cat si celor ce doresc sa afle noutatile din domeniile amenajarilor interioare, mobilierului si piscinelor. Pe parcursul celor patru zile ale expozitiei, cele mai noi sisteme si tehnologii din domeniul constructiilor, precum si inovatiile din bransa de decoratiuni interioare (usi, ferestre, pardoseli, mobilier, obiecte sanitare, textile, piscine, jacuzzi, spa, rulouri, jaluzele etc.) vor fi prezentate pentru toate categoriile de vizitatori.
Peste 200 de companii din 18 state vor fi prezente la eveniment
Suprafata de expunere pentru cele peste 200 de companii care s-au inscris in acest an depaseste 15.000 mp. Firmele respective expozitie provin din 18 state, insa cea mai mare parte dintre acestea (peste 70%) este reprezentata de societati autohtone. Pe langa participarile de grup ale Turciei si Greciei, la targ vor fi prezente companii din Marea Britanie, China, Italia, Spania, Slovenia, Polonia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Danemarca, Germania, Serbia, Cehia si Federatia Rusa. "Cu acest prilej, vor avea loc mai multe manifestari conexe, precum Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli, pe care l-am organizat in parteneriat cu asociatia de profil din Romania. Totodata, un program complex va fi sustinut de Universitatea de Arhitectura si Urbanism «Ion Mincu», la care sunt invitati sa participe membri ai mediului academic de profil din tara, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de invatamant specializat in proiectare in Romania. Dupa deschiderea oficiala a targurilor, va avea loc conferinta cu tema «Previziuni si tendinte 2012», moderata de reprezentantii Asociatiei Patronale de Piscine si Wellness (APPW). De asemenea, la 30 martie si 31 martie, se vor desfasura doua evenimente organizate in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania (APMCR), respectiv Ziua Ceramicii si Ziua Culorii", au declarat oficialii Romexpo.
***
Redactia revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra este prezenta si in acest an la Construct Expo, publicatiile putand fi vizitate in Pavilionul C2, standul 13. Editiile curente pun la dispozitia solicitantilor cele mai noi informatii despre activitatea firmelor specializate si evolusia piesei de construcsii, respectiv a domeniilor conexe. Pentru informatii suplimentare, www.ambient-expo.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ness project
strabag nivel 1
SSAB
EDIT-Structural
SIGM
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
konsent
viarom
Arduro
leviatan
quadratum
rigips
MAKITA
Ubitech
theda mar
CDS
noark
siniat
concelex
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander