Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ACCESA: Joint-venture cu Ratiodata in sprijinul programatorilor
ACCESA: Joint-venture cu Ratiodata in sprijinul programatorilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 12 Aug 2020 10:54
Accesa, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania, isi consolideaza pozitia in industriile de Asigurari si Servicii Financiare, Medicala si Telecomunicatii prin intermediul noului joint-venture cu Ratiodata GmBH. Noua companie Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo) combina vasta experienta a Ratiodata in numeroase industrii, cu expertiza Accesa in dezvoltarea de software de ultima generatie si ofera perspective de crestere pe termen lung, accelerand evolutia clientilor chiar si in cadrul unor industrii extrem de reglementate.
Cu sediul in Cluj-Napoca, Romania, si centrul de date situat la Frankfurt, Germania, RARo ofera programatorilor si specialistilor in managed services posibilitatea de a-si valorifica aptitudinile tehnice si experienta, dar si de a se conecta la cultura organizationala orientata inspre oameni a companiei Accesa, sprijinind brandurile globale in procesele lor de transformare digitala.
Prin intermediul serviciilor strategice de consultanta, dezvoltare, integrare si suport 24/7 pentru programele oferite si a aplicatiilor precum Java, .NET si SAP, programatorii si expertii in operatiuni au oportunitatea de a raspunde provocarilor asociate proiectarii, dezvoltarii si operarii de solutii tehnologice personalizate pentru companii, aliniate la cele mai inalte standarde de securitate si stabilitate.
"In Accesa, credem in valorificarea tehnologiei pentru a dezvolta solutii ce rezolva problemele reale ale consumatorilor. Prin intermediul noii entitati Ratiodata Accesa Romania, le putem oferi atat clientilor, cat si inginerilor nostri, oportunitatea de a fi un driver in procesul de transformare digitala, chiar si in cadrul unor industrii atat de puternic reglementate", a declarat Iulian Iuga, Chairman Accesa.
"Romania se bucura de un numar mare de specialisti IT foarte bine pregatiti, comparativ cu celelalte tari europene. Prin intermediul noului joint venture si a combinatiei de competente de care se bucura RARo, putem oferi servicii si mai cuprinzatoare decat cele de pana acum, fiabile, acreditate si sigure. Pentru clienti, RARo va fi partenerul de incredere in tranzitia de la serviciile clasice de IT la proiecte complexe, realizate folosind metodologia Agile", a mentionat Martin Greiwe, Managing Director Ratiodata.
***
Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo), cu sediul in Cluj-Napoca, a fost fondata in 2020 ca o asociere de tip joint venture intre Ratiodata GmBH, companie producatoare de sisteme IT si Accesa IT-Group GmBH, furnizor de servicii IT. Noua companie ofera servicii complete de outsourcing IT in domenii precum consultanta, dezvoltare software si servicii, testare, suport operational in IT si managed services. RARo accelereaza eficienta, agilitatea, calitatea si securitatea departamentelor IT, oferind servicii si solutii personalizate, fiabile si orientate catre viitor. Serviciile sunt oferite in Romania, centrul de date este situat in Germania, iar RARo garanteaza operatiuni IT sigure, certificate atat dupa standardele germane cat si romane. Directori Generali sunt Martin Greiwe, Iulian Iuga, Klemens Baumgärtel si dr. Michael Stanka.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octAUTODESKALLPLANVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere