Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Build the Future - ALLPLAN Global Summit va avea loc intre 20 si 21 octombrie 2021
Build the Future - ALLPLAN Global Summit va avea loc intre 20 si 21 octombrie 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 30 Aug 2021 09:49
Conferinta globala pentru industria AEC, organizata online de ALLPLAN incepe pe 20 octombrie. In cele 36 de sesiuni se va discuta despre buildability, despre cum evolueaza domeniul constructiilor si care sunt tendintele viitoare precum si despre seria de inovatii din Allplan 2022.
Cum se schimba industria AEC si ce impact are digitalizarea asupra proiectarii si a modului in care se va construi in viitor? Acestea sunt intrebarile care isi vor gasi raspuns la evenimentul online Build the Future – ALLPLAN Global Summit ce va avea loc pe 20 si 21 octombrie.
ALLPLAN organizeaza prima sa conferinta virtuala care reuneste o gama larga de experti: pe parcursul celor 2 zile vor avea loc 36 de prezentari despre proiectarea si constructiile viitorului in trei fluxuri paralele. O parte a evenimentului va fi, de asemenea, dedicata inovatiilor solutiilor Allplan. Accesul la eveniment este gratuit.
Accent pe optimizare
Subiectele pe care se pune accentul la acest eveniment virtual major sunt optimizarea si fezabilitatea in constructii. Modelele digitale fac munca arhitectilor si a inginerilor mai usoara dar mai mult decat atat ar trebui sa eficientizeze intregul proces de constructie prin economii de materiale, de timp si de costuri.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, proiectul trebuie sa se bazeze pe fluxuri de lucru deschise si colaborative. In prima zi a evenimentului vor fi analizate tendintele din industria constructiilor si efectele acestora in practica.
Dr Detlef Schneider, CEO ALLPLAN explica: „Nucleul strategiei noastre Design to Build este sa ne sustinem clientii pentru a-si optimiza proiectele si eficientiza modul de lucru de la concept pana la executie. La summit-ul global aducem impreuna arhitecti, ingineri, producatori si antreprenori generali si le oferim ocazia de a cunoaste alti profesionisti si de a afla ce este nou in domeniul AEC. Astfel ii ajutam sa se pregateasca pentru un viitor de succes.”
Allplan 2022: Buildability at its best
Cea mai recenta versiune Allplan sustine conceptul de buildability prin procese integrate perfect pentru profesionistii AEC. Pentru a demonstra performanta si abordarea holistica a Allplan, expertii din peste zece tari vor prezenta in a doua zi a conferintei inovatiile integrate solutiilor Allplan 2022 si Allplan Bridge 2022.
O serie de prezentari se va axa pe modelarea podurilor, terenului, a drumurilor si a constructiilor din otel, in timp ce altele vor detalia solutia prefabricata Planbar 2022 sau colaborarea interdisciplinara in proiectele BIM. Participantii vor obtine astfel o perspectiva complexa – de la primii pasi pana tips & tricks – asupra modului in care filosofia Design to Build poate fi implementata cu Allplan.
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
quadratum
theda mar
concelex
noark
rigips
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
FRONTALE
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander