Agenda Constructiilor
Joi, 13 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Parteneriat: Solutiile SAS Analytics pot rula pe platforma cloud Microsoft Azure
Parteneriat: Solutiile SAS Analytics pot rula pe platforma cloud Microsoft Azure
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 17 Iun 2020 11:07
SAS si Microsoft anunta incheierea unui parteneriat strategic pentru a le oferi companiilor posibilitatea de a rula solutiile SAS de analiza avansata de date pe platforma cloud Microsoft Azure. De asemenea, solutiile si expertiza SAS vor contribui la succesul clientilor Microsoft din domenii precum sanatate, servicii financiare s.a. Acest parteneriat se bazeaza pe integrari SAS in intreaga gama de solutii Microsoft cloud pentru Azure, Dynamics 365, Microsoft 365 si Power Platform si sustine viziunea comuna a celor doua companii de a creste in continuare popularitatea solutiilor de Inteligenta Artificiala si analiza avansata de date. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei virtuale SAS Global Forum 2020, care a avut loc in zilele de 15 si 16 iunie.
 
Organizatii din toata lumea migreaza catre cloud pentru a inova si a-si indeplini obiectivele de business. Ca parte a acestei tranzitii, clientii SAS isi muta fluxurile de lucru pe platforma Microsoft Azure pentru a-si imbunatati performantele si a reduce costurile.
Pentru a le oferi clientilor o experienta imbunatatita si pentru a ajuta organizatiile sa isi accelereze initiativele de transformare in cloud, SAS si Microsoft colaboreaza pentru a se asigura ca produsele si solutiile SAS pot fi implementate cu succes si functioneaza eficient in Azure. Acest lucru presupune optimizarea platformei SAS Viya -  cea mai recenta arhitectura cloud lansata de SAS - pentru Azure si integrarea portofoliului de solutii SAS - de la sisteme de management al riscului de frauda la solutii pentru industria de retail - in marketplace-ul Microsoft Azure, pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a-si imbunatati productivitatea si rezultatele de business.
 
"SAS si Microsoft impartasesc o viziune comuna in a ajuta clientii sa isi accelereze initiativele de transformare digitala. Ambele companii inteleg ca este vorba despre valorificarea datelor si imbunatatirea vietilor oamenilor prin decizii mai bune. Parteneriatul cu Microsoft ofera clientilor o tranzitie mai buna catre cloud si acces mai rapid, mai puternic si mai usor la solutiile SAS. De asemenea, colaborarea permite luarea de decizii cu incredere, avand la dispozitie sisteme de analytics pe care toata lumea - indiferent de nivelul de indemanare - le poate intelege", a mentionat Oliver Schabenberger, CTO & COO SAS.
 
Cele doua companii exploreaza atat posibilitatea de a intergra capabilitatile de analytics SAS, inclusiv modele specifice anumitor industrii, in platformele Azure si Dynamics 365, cat si co-lansarea unor solutii software pre-configurate ce vor fi integrate in mod nativ cu serviciile SAS pentru diferite industrii. Aceasta integrare suplimentara va permite clientilor SAS sa valorifice scalabilitatea si flexibilitatea tehnologiei cloud pentru fluxurile de lucru in analiza avansata de date si Inteligenta Artificiala.  
"Prin acest parteneriat, Microsoft si SAS vor ajuta clientii sa isi accelereze dezvoltarea si sa gaseasca noi modalitati de a inova, avand la dispozitie un portofoliu vast de produse SAS Analytics pentru Microsoft Azure. SAS, cu expertiza recunoscuta in domenii precum analytics, data science si machine learning, este un partener strategic pentru Microsoft si impreuna vom ajuta clientii din zeci de industrii sa abordeze cele mai critice si complexe provocari din zona analizei avansate de date", a declarat Scott Guthrie, Microsoft Executive Vice President of Cloud and AI.
 
SAS si Microsoft sprijina deja companiile cu solutii care le ajuta sa valorifice volumul imens de date generate de dispozitivele IoT (Internet of Things), combinand platforma Azure IoT Microsoft cu capabilitatile SAS de edge-to-cloud IoT analytics si Inteligenta Artificiala. Spre exemplu, orasul Cary din North Carolina, SUA, utilizeaza o solutie IoT dezvoltata de SAS si Microsoft destinata unui sistem critic de preventie a inundatiilor.
"Inundatiile sunt un fenomen experimentat de toate comunitatile, iar a noastra nu face exceptie. Folosind senzori si date meteo, alaturi de solutia SAS IoT analytics si platforma Azure IoT, ne asteptam sa dezvoltam capabilitatile de detectare rapida a cresterii nivelului apelor, sa prezicem unde ar putea aparea inundatiile si sa urgentam  raspunsul prin automatizare", a precizat Nicole Raimundo, CIO Cary, SUA.
 
Sprijinite prin activitati comune de vanzare si lansare pe piata, produse si solutiile aditionale SAS vor fi disponibile pe parcursul acestui an. Acest lucru le va permite clientilor SAS si Microsoft sa abordeze unele dintre cele mai critice si complexe provocari in domeniul analizei avansate de date, sustinand in acelasi timp inovatia continua. SAS se angajeaza, de asemenea, sa utilizeze Microsoft 365 si Dynamics 365 in propriile operatiuni interne.
SAS este lider global in business analytics. Produsele si serviciile SAS sprijina clientii din intreaga lume prin transformarea datelor in informatii valoroase, care sa sprijine deciziile strategice de business.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulallbimCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere