Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft lanseaza noua aplicatie de raportare a indicatorilor de performanta HR
TotalSoft lanseaza noua aplicatie de raportare a indicatorilor de performanta HR
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 24 Sep 2020 09:10
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, lanseaza o noua solutie de tip HR reporting as a Service (in regim SaaS). Investitia in noul serviciu de raportare se ridica, pana in prezent, la 300.000 de euro, urmand a creste in viitor pentru a sprijini companiile in obtinerea celor mai relevante informatii legate de angajati. Serviciul este dedicat atat echipelor operationale de Resurse Umane, top management-ului, cat si celorlalte departamente si unei organizatii.
Prin crearea unei aplicatii complete de raportare care cuprinde cei mai importanti indicatori de performanta (KPIs) din zona resurselor umane, TotalSoft ofera companiilor posibilitatea de a urmari etapele gestionarii fortei de munca, de la planificarea la nivel de business a solicitarilor de recrutare, pana la angajare, onboarding, dezvoltare, evaluare, promovare si separare.
Solutia, usor de instalat si configurat, poate fi utilizata independent de alte aplicatii, putand fi conectata la orice sursa de date (excel, solutii software, diverse baze de date). Unul dintre beneficiile principale este disponibilitatea in regim SaaS (Software As A Service), ceea ce ofera companiilor optiunea de a plati strict pentru serviciile utilizate, fara alte costuri suplimentare.
 
Un nou pas in procesul de „democratizare a tehnologiei
HR reporting as a Service se aliniaza viziunii TotalSoft de „democratizare a tehnologiei”, fiind o solutie deschisa, care se poate integra cu orice alte aplicatii utilizate de companie, usor accesibila, fiind oferita in regim SaaS, si mai ales o solutie in slujba celor multi care fac posibile povestile de maine.
„La baza dezvoltarii acestui serviciu de raportare se afla nevoile si preferintele clientilor nostri, companii de succes din Romania. In procesul de dezvoltare au participat atat colegii nostri experti in resurse umane, consultanti de business, designeri de produs, consultanti tehnici, cat si specialisti in resurse umane si manageri care ne-au dat feedback in diverse etape ale dezvoltarii conceptului”, a declarat Radu Ciuca, Head of Business Intelligence, TotalSoft.
Astfel, abonandu-se la noul serviciu oferit de TotalSoft, orice companie, indiferent de tipul de activitate sau de dimensiune, poate sa-si digitalizeze intregul proces de raportare si monitorizare a evolutiei si performantei echipei. Indicatori precum cresterea numarului de angajati vs. cresterea veniturilor companiei, rata de succes pe fiecare canal de recrutare sau principalele motive pentru care angajatii pleaca din companie, aplicati la nivel de firma sau linie de business, sunt disponibili la un click distanta, pentru toate partile interesate.
Avand la baza platforma Tableau, inclusa de Gartner pentru a opta oara consecutiv in categoria liderilor in solutii de Business Intelligence, solutia TotalSoft nu se va limita strict la furnizarea unor rapoarte intuitive, ci tinteste functionalitati care permit analize in profunzime a unor profile si comportamente pe baza carora se pot face predictii sau corectii de strategie.
 
Tehnologia TotalSoft sprijina companiile in lupta cu efectele Covid-19
Investitia de 300.000 de euro in noua solutie de HR completeaza eforturile TotalSoft de a creste gradul de digitalizare in cadrul organizatiilor si reprezinta o continuare a proiectelor deja initiate in aceasta directie.
Astfel, TotalSoft a lansat deja un set de rapoarte pilot care ajuta companiile sa inteleaga si sa diminueze impactul Covid-19 asupra organizatiei. Prin aceste dashboard-uri, companiile pot intelege mai usor modul in care trebuie sa comunice cu angajatii si clientii, care este impactul general asupra afacerii si cum pot stabiliza operatiunile comerciale.
Rapoartele analizeaza, spre exemplu, situatiile cu angajatii care prezinta risc mare de imbolnavire sau situatia orelor lucrate de acasa, starea de spirit a angajatilor si implementarea programelor de training solicitate de acestia in perioada de pandemie.
***
TotalSoft, companie romaneasca infiintata in 1994, este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, DM si BI) din Europa Centrala. Compania are o echipa de peste 500 de specialisti si proiecte in 45 de tari, pe patru continente.
TotalSoft este furnizorul preferat de solutii ERP din Romania si unul dintre primii 10 furnizori globali de solutii software pentru industria de leasing, potrivit datelor companiei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machinehiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
MAKITA
viarom
BALTIC
rigips
leviatan
strabag nivel 1
noark
Acvatot 2019
grundfos
Ubitech
leviatan
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica