Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TRANSART: Crestere de 20% a cifrei de afaceri din 2021, la 4,5 milioane de euro
TRANSART: Crestere de 20% a cifrei de afaceri din 2021, la 4,5 milioane de euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 21 Feb 2022 16:31
Producator clujean de software ERP, lider regional pe piata solutiilor mobile de Sales Force Automation si Retail Execution, Transart incheie anul 2021 in crestere cu 20% fata de anul anterior, realizand 4,47 milioane de euro din vanzarea de produse si servicii software pentru afaceri.
In 2021 Transart a castigat 73 de clienti noi, distribuitori si producatori, atat din domeniile FMCG, alimentar, bauturi, panificatie, cat si din segmente mai tehnice ale distribuitorilor de materiale de constructii, tamplarie termoizolanta, instalatii, scule, piese auto sau utilaje. 
Totodata, anul 2021 a dus parteneriatul strategic cu Molson Coors (Bergenbier in Romania) la urmatorul nivel, cu noi proiecte construite pe incredere si seriozitate. Transart colaboreaza cu Molson Coors  de peste 20 de ani, in principal pe solutii de SFA & Retail Execution, respectiv Business Intelligence, in cele 10 tari in care compania este prezenta in Europa.
"Iesim intariti in urma provocarilor aduse de pandemia Covid-19, perioada in care am experimentat cu succes un mod de lucru hibrid: remote de acasa, combinat cu lucrul la sediu. 2021 a fost un an de crestere pentru divizia de ERP, in care am dezvoltat mult componenta de WMS, adaptand-o la nevoi tot mai avansate ale clientilor nostri. Ne-am consolidat pozitia de lider pe zona de SFA, Retail Execution & CORTEX si am castigat ca si clienti nume importante din industriile pe care suntem specializati", a declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart.
Printre companiile care au ales solutii de la Transart in cursul anului 2021 se afla: Smithfield Romania SRL, Boromir Ind SRL, Melinda Instal Ungaria, Top Market Comimpex SRL, Trio Carpet SRL (Decorino.ro), Apemin Zizin SA, Rodasim SRL, Exe Green Holding SRL, Marsal Production Group SRL, Vinicola Murfatlar SRL, grupul Brammer Romania/Novo Tech SRL, Solid House, Bake Store SRL, Fortrans Detroit SRL, Ursara Sound SRL, Grup Cernestean SRL sau Salamez SRL.
O serie de proiecte de extindere la clienti precum Dynamic Selling Group si Intex SA au generat cateva dezvoltari mai consistente ale solutiei Warehouse Manager WMS si integrarea utilizarii codurilor de bare in cadrul unor noi procese interne de afaceri.
Tymbark Maspex a ales Transart pentru a implementa o parte din serviciile de tip CORTEX – Demand Signal Management (DSiM), beneficiind astfel de expertiza Transart si de numarul mare de distribuitori deja conectati in sistem. Tymbark se alatura astfel unui grup de clienti cu notorietate internationala din segmentul Beverages & Food care utilizeaza solutii de tip CORTEX de la Transart: Unilever, Mondelēz, JDE, Bergenbier, Coca-Cola HBC, Heineken, Pepsi, Aqua Carpatica, Danone si Tuborg.
CORTEX este o platforma unica in Romania, care ii ajuta pe producatori sa colecteze date in timp real, direct din sistemele ERP ale principalilor distribuitori si sa integreze aceste date, alaturi de date din alte surse, in cadrul unor proiecte complexe de Business Intelligence ce ajung sa fie vitale pentru extinderea si dezvoltarea afacerii.
"Vreau sa multumesc echipei Transart, fiecarui om in parte, pentru implicarea, seriozitatea si profesionalismul cu care si-au facut treaba si au abordat toate provocarile din ultimul an. In 2022 aniversam 25 de ani de existenta, timp in care am stat mereu aproape de clientii nostri si am fost determinati sa le oferim cele mai potrivite solutii. Cu incredere si cu speranta ca aceasta cultura organizationala, pe care noi o denumim spiritul ThinkClient al Transart, ne va ajuta sa crestem alaturi de acei clienti care apreciaza stabilitatea si coerenta solutiilor pe care noi le dezvoltam, inclusiv pentru integrarea in ERP a unor adaptari la legislatie extrem de complexe, cum este introducerea declaratiei SAF-T", a mai declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart 
***
Producatorul clujean de software ERP/ SFA/ WMS/ B2B/ BI/ CRM/ Retail Execution / CORTEX DSiM – Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru companiile din Romania. Compania este lider de piata pe zona de SFA - aplicatii mobile pentru forta de vanzari si merchandising, dar si unul dintre putinii furnizori de software ERP care acopera semnificativ principalele nevoi ale afacerilor din comert, import si distributie, cu o suita de aplicatii profesionale proprii (HERMES SFA, B2B, BI Adviser si Warehouse Manager WMS), integrate intr-o platforma software ERP romaneasca. Cu o experienta de peste 25 de ani in industria IT, Transart are, in prezent, 100 de angajati, peste 3700 de clienti, implementari in 35 de tari si mai mult de 16.000 de utilizatori.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
BMI_Icopal
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Ubitech
CDS
CELCO 2020
BALTIC
theda mar
viarom
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023