Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DELOITTE si FintechOS ofera solutii de transformare digitala si automatizare
DELOITTE si FintechOS ofera solutii de transformare digitala si automatizare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 01 Oct 2019 12:25
Deloitte Romania si FintechOS au incheiat un parteneriat strategic, prin care ofera institutiilor financiare solutii inovatoare de accelerare a transformarii digitale si de automatizare a proceselor de business. FintechOS este o tehnologie de tip TaaS (Technology as a Service), care permite bancilor si companiilor de asigurari sa redefineasca experienta de client, oferindu-le o calatorie digitala completa prin automatizarea inteligenta a proceselor digitale si creand produse si experiente hiper-personalizate pentru fiecare client in parte.
"Inspirata de reputatia globala a Deloitte de lider in consultanta in tehnologie si digitalizare, echipa de tehnologie din Romania creeaza solutii proprii pentru clienti - cum este platforma de automatizare Processo, recent lansata - si, in acelasi timp, lucreaza in parteneriat cu unele dintre cele mai importante si inovatoare companii romanesti in acest domeniu, printre care si FintechOS. Impreuna, abordam nevoile institutiilor financiare intr-un mod complex, pentru a le insoti in demersul de accelerare a transformarii digitale", a declarat Dinu Bumbacea, Partener coordonator Consultanta, Deloitte Romania.
Prin intermediul parteneriatului, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanta in management a Deloitte Romania gestioneaza procesul de personalizare si de implementare de solutii bazate pe tehnologia FintechOS, pentru a oferi companiilor financiare solutii de transformare digitala complete si inovatoare.
Recent, Deloitte Romania a lansat platforma de automatizare Processo, care permite companiilor crearea de modele de afaceri si de decizie, precum si integrarea cu sistemele pe care le folosesc deja. Platforma raspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor si a bugetelor, a sarcinilor si a echipelor, a contractelor si a proceselor, precum si arhivarea electronica a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare. Platforma se adreseaza IMM-urilor si corporatiilor, precum si autoritatilor publice centrale si locale.
FintechOS ofera institutiilor financiare din 20 de piete, de pe patru continente, acces la tehnologie de ultima generatie care accelereaza transformarea digitala a interactiunilor cu clientii. FintechOS are un portofoliu de clienti global care include companii precum NN, ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange, Banca Transilvania, Hyperion Group sau TBI Bank si este sustinuta de unele dintre cele mai prestigioase fonduri de VC din Europa. Actualmente FintechOS are birouri in Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga si Bucuresti si urmeaza sa-si extinda operatiunile in Statele Unite si Asia.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMbluebeamTeraSteelACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere