Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ELMAS: Nou sistem de monitorizare pentru macarale DEMAG StatusControl
ELMAS: Nou sistem de monitorizare pentru macarale DEMAG StatusControl
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 30 Oct 2019 09:20
La data de 24 octombrie 2019, compania Elmas - partener oficial al Demag Cranes & Components in Romania - a organizat la sediul central din Brasov seminarul cu tema „Noi sisteme si aplicatii DEMAG”, dupa cum informeaza un comunicat al companiei.
Cei prezenti la eveniment au avut ocazia de a descoperi noua versiune a sistemului de monitorizare Demag StatusControl pentru macaralele industriale, dar si noile serii de electropalane Demag. Cu sistemul de monitorizare de la distanta a podurilor rulante, Demag StatusControl, utilizatorii pot avea control deplin asupra echipamentelor respective, oricand si oriunde. Acest sistem ofera date curente privind functionarea si evaluari ale macaralelor industriale si electropalanelor, semnaland riscurile de intrerupere a functionarii, modul de utilizare, durata de utilizare si perioada de servisare. Si toate acestea intr-un mod simplu, fiabil si dintr-o singura privire.
Compania Elmas este partener oficial al Demag Cranes & Components GmbH in Romania de peste 25 de ani. In urma parteneriatului demarat in 1993, Elmas produce astazi la Brasov macarale industriale Demag la cele mai ridicate standarde de calitate. Produsele realizate la fabrica din Brasov sunt comercializate, instalate si servisate atat in Romania, cat si prin intermediul filialelor Elmas din Bulgaria si Ungaria. Astfel, Elmas dezvolta permanent solutii eficiente din industria instalatiilor de ridicat, cu aplicabilitate in diferite sectoare. Pentru a vizualiza certificatul care atesta parteneriatul dintre Elmas si Demag Cranes & Components, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul maladiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere