Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AICPS: Conferinta Nationala are loc la Eforie Nord in 23 si 24 mai 2019
AICPS: Conferinta Nationala are loc la Eforie Nord in 23 si 24 mai 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 24 Dec 2018 06:37
Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS), prin intermediul presedintelui sau, ing. Dragos Marcu, si al directorului executiv administrativ, ing. Lucian Melinceanu, anunta, in cadrul unui comunicat, organizarea celei de a XXIX-a Conferinte Nationale, cu tema „Risc si consecinte in proiectarea structurilor”, ce va avea loc la Ana Hotels Europa, din Eforie Nord, judetul Constanta, in zilele de joi, 23 mai 2019 si vineri, 24 mai 2019.
„Conferinta Nationala a AICPS, care constituie evenimentul traditional al asociatiei noastre, reuneste invitati speciali din afara tarii (keynote speakers), precum si personalitati din Romania, care vor sustine comunicari tehnico-stiintifice, abordand tematica anuntata. Ca in fiecare an, AICPS va premia cele mai bune proiecte inscrise in concursurile cu premii AICPS, premiul «Dr. ing. Petru Vernescu», care se va acorda unui merituos tanar inginer, respectiv premiile «Radu Agent». Cei interesati sa se inscrie in concursuri pentru acordarea premiilor sau sa prezinte comunicari in cadrul Conferintei Nationale sunt invitati sa transmita titlul, autorii si un scurt rezumat al comunicarii, precum si documentatia aferenta premiilor, pana la data de 28 februarie 2019”, informeaza conducerea AICPS.
In ambele zile ale conferintei se vor organiza expozitii, dezbateri si prezentari. AICPS invita reprezentantii societatilor de proiectare, societatilor de constructii, ai editurilor si revistelor de specialitate din domeniu, dezvoltatorii de programe software pentru proiectare in constructii sa participe in cadrul activitatilor conferintei.
Detaliile privind costurile, continutul pachetelor oferite sponsorilor, precum si alte informatii vor fi comunicate ulterior. Pentru a descarca invitatia la Conferinta Nationala a AICPS, in cadrul careia sunt disponibile si detalii referitoare la inscrierea participantilor, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
MAKITA
quadratum
Ubitech
concelex
noark
viarom
FRONTALE
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander