Agenda Constructiilor
Marti, 30 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ANALISTI financiari si psihologi dezbat relatia dintre cresterea inflatiei si fericire
ANALISTI financiari si psihologi dezbat relatia dintre cresterea inflatiei si fericire
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2022 15:13
Doar 10% din fericirea noastra se datoreaza circumstantelor de viata, printre care si veniturile, iar 50% tine de nivelul individual de baza al fericirii, care este determinat la nastere. Cu alte cuvinte, unii oameni sunt pur si simplu mai fericiti in mod natural decat altii, iar veniturile nu ocupa un loc atat de important pe cat ne asteptam, conform psihologilor. In acelasi timp, 40% din nivelul fericire este datorat activitatilor pe care le derulam pentru a fi mai fericiti, care sunt, la randul lor, conditionate de bani.
„Fericirea secularizata este inaccesibila persoanelor care nu dispun de un nivel decent de bunuri materiale. Insa, peste acest prag de venituri, fericirea sau nefericirea reprezinta o chestiune personala, care nu poate fi influentata de bani sau bunuri materiale”, a declarat Dragos Cabat, actionar si managing partner al risco.ro, analist financiar cu experienta de peste 25 de ani.
Relatia dintre bani si fericire va fi explorata de catre experti in cadrul dezbaterii „Money vs. Happiness - Pot banii cumpara fericirea?”, organizata de Lingua TranScript.
„Printre temele care vor fi abordate in cadrul evenimentului se numara raportul dintre bunastarea materiala si fericire, ce tipuri de investitii sunt recomandate in vreme de inflatie crescuta si stagnare economica si randamentele si riscurile asociate in raportul economii/investitii,” a declarat gazda evenimentului, antreprenoarea Manuela Meleandra, fondatoarea Lingua TranScript, despre divizia de evenimente Lingua Events. Aceasta este profesor, formator si traducator autorizat cu vechime de 25 de ani, detine un MBA finalizat in 2011 in limba germana si are o experienta de peste 15 ani pe piata de servicii lingvistice corporate.
Dezbaterea va fi moderata de catre Miles Kentish, lector calificat de limba engleza, care a predat, timp de peste 10 ani, engleza de afaceri in Romania si in alte tari. Specialistul va oferi, de asemenea, recomandari la finalul sesiunii de pe 26 Mai cu privire la unele dintre notiunile de vocabular si gramatica engleza folosite de participanti.
 
man and machineVideoConfAC-iulhiltivailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BALTIC
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
grundfos
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023