Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de constructii pe anul 2020

Analiza pietei de constructii pe anul 2020
Analiza pietei de constructii pe anul 2020
PDF, 4 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 14 feb 2020
Sumar: click aici
Cresterea din sectorul constructiilor se va tempera in 2020
Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, dupa cum reiese din indicatorii cu care tara noastra a incheiat anul 2019, dar si din concluziile analistilor. Dupa o crestere de peste 20% anul trecut, si sectorul de constructii pare ca isi atinge limitele de dezvoltare din actualul ciclu, o crestere peste acest nivel in 2020 fiind foarte putin probabila. Semnalele venite de pe pietele internationale par sa vesteasca intrarea economiei mondiale intr-o noua etapa de descrestere, care ar urma se afecteze, intr-o prima etapa, economiile dezvoltate, si mai putin sau poate mai tarziu pe cele emergente, care se bucura, in continuare, de prognoze favorabile. In ceea ce priveste mediul de afaceri, in 2019 Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie (6.500 de companii), cu 27% sub nivelul din 2018 si cu 67% sub cel din 2009. In plus, numarul entitatilor active din tara noastra a crescut cu 3% anul trecut fata de 2018, cu 16,5% fata de 2015 si a fost cu 32% peste nivelul din 2009, la 1,36 milioane de profesionisti la sfarsitul lui decembrie 2019, maximul ultimilor 10 ani.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse diverse date statistice si analize privind indicatorii de evolutie a volumului lucrarilor de constructii, anuntati recent de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza pentru intervalul anilor 2020-2023, dar piata este evaluata si prin prisma altor aspecte, cum ar fi de pilda problemele legate de planificarea bugetara pentru investitii sau cele cu forta de munca. De asemenea, se analizeaza impactul direct al fenomenului Brexit asupra economiei romanesti, iar in opinia expertilor acesta este limitat. Informatiile incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii sunt completate si de opiniile unor analisti importanti din domeniu.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul intai din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
SIGM
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar
CDS
EDIT-Structural
Arduro
siniat
konsent
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
concelex
ness project
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
BogArt
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander