Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ARTS+ROMEXPO: Romanian Security Fair isi deschide portile in octombrie
ARTS+ROMEXPO: Romanian Security Fair isi deschide portile in octombrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 10 Iul 2018 07:47
Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), in parteneriat cu Romexpo SA, organizeaza, in perioada 18-20 octombrie 2018, Romanian Security Fair 2018, cea mai importanta expozitie de tehnica pentru securitate din zona Est si Sud-Est Europeana, informeaza un comunicat comun al organizatorilor.
Programata sa se deruleze o data la fiecare doi ani, expozitia Romanian Security Fair aduce la standurile Pavilionului Central al Romexpo SA pe cei mai importanti producatori de aparatura pentru securitate la nivel mondial, precum si pe cele mai importante companii romanesti prezente pe piata tehnicii pentru securitate de la noi din tara, expozantii avand la dispozitie o suprafata de expunere ce depaseste 2.000 de metri patrati pentru a-si prezenta aparatura tehnica sau solutiile IT pe care le produc sau le comercializeaza.
Pana in prezent, si-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 aproape 50 de companii din Romania si din intreaga lume, din tari precum: Marea Britanie, Croatia, Ungaria, Italia sau Polonia.
Ajuns la a V-a editie, targul Romanian Security Fair 2018 va aduce in fata vizitatorilor aparatura si tehnologie de ultima generatie din domenii diverse ale securitatii: supraveghere video; detectie, semnalizare si stingere incendiu; monitorizare si dispecerizare; securitate cibernetica; sisteme mecanice si electromecanice de securitate; sisteme anti-efractie; sisteme de control al accesului; alte sisteme de avertizare a pericolului, precum si accesorii de securitate.
Noutatea editiei din 2018 a Romanian Security Fair este aceea ca targul va fi deschis si sambata, pentru a permite unui numar cat mai mare de persoane interesate de tehnica de securitate sa poata vizita expozitia.
Prin intermediul comunicatului, organizatorii isi exprima dorinta ca, printre vizitatorii targului, sa se afle si reprezentantii administratiilor centrale si locale - ministere, primarii din mediul urban, indiferent de marime - care ar trebui sa vada nivelul de dezvoltare la care au ajuns sistemele de monitorizare video si care - odata implementate - ar putea contribui la o reducere semnificativa a evenimentelor neplacute din trafic sau a criminalitatii, ca fenomen social.
„Este un lucru demonstrat ca un sistem video performant si functional nu numai ca inregistreaza evenimentele petrecute in zona, dar - si mai important - actioneaza ca un factor descurajant pentru cei care se gandesc sa incalce legea, iar in acest sens factorii administrativi ar avea posibilitatea ca, prin intermediul tehnologiilor avansate prezentate la targ, sa implementeze programe avansate de diminuare a fenomenului criminalitatii, in vederea cresterii disciplinei in trafic etc. In alta ordine de idei - si, evident, nu in ultimul rand, la Romanian Security Fair 2018 mizam pe prezenta unor vizitatori activi, care integreaza in activitatile lor solutii de securitate: arhitecti, constructori, electricieni, specialisti in iluminarea spatiilor. Cred ca a venit timpul ca elementele care asigura securitatea - fie ca e vorba de securitatea la incendii, sisteme anti-efractie sau de sisteme de supraveghere video - sa fie luate in seama si integrate de cei care deseneaza, construiesc sau modeleaza felul nostru de a exista social inca de la inceput. Conceptul de «living smart» include, in egala masura, si securitatea individului, si functionalitatea spatiului in sine, si estetica lui”, a declarat Liviu Mateescu, presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.
***
ARTS este o asociatie de utilitate publica, apolitica, non-guvernamentala si non-profit, fondata in anul 2003. ARTS reprezinta peste 140 de companii nationale, reprezentante ale unor companii straine in Romania si membri simpatizanti, care activeaza intr-o industrie evaluata la circa un miliard de euro pe an. Membra a EURALARM si co-fondatoare a Federatiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esential in dezvoltarea serviciilor de securitate privata si maturizarea pietei de profil din Romania. ARTS detine propriul Centru de Formare Profesionala, Corpul Expertilor Tehnici, Romanian Security Fair (expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate) si secretariatul Comitetului Tehnic 27 ASRO - Sisteme de Alarma. Prin membrii sai, ARTS este garantul concurentei libere si loiale, al calitatii si fiabilitatii prestatiilor specialistilor in domeniul securitatii si invita pe toti cei interesati in sustinerea si dezvoltarea industriei de securitate din Romania sa concretizeze impreuna sloganul organizatiei: „Arta de a trai in siguranta!”. Pentru informatii suplimentare, www.romaniansecurityfair.eu
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
konsent
concelex
viarom
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Arduro
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
ness project
SSAB
Acvatot 2019
EDIT-Structural
BogArt
Ubitech
theda mar
leviatan
strabag nivel 1
siniat
rigips
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander