Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - ANALIZA - Analiza pietei de produse pentru protectia anti-incendiu pe anul 2015

Analiza pietei de produse pentru protectia anti-incendiu pe anul 2015
Analiza pietei de produse pentru protectia anti-incendiu pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 24 nov 2015
Sumar: click aici
Este necesara schimbarea modului de abordare a sigurantei la foc
Constructiile se proiecteaza si se realizeaza, in general, astfel incat sa nu favorizeze aparitia si propagarea incendiilor, limitarea initierii si extinderii focului si a fumului in camera focarului, prin limitarea contributiei la foc a produselor pentru constructii, constituind una dintre principalele masuri pentru a se indeplini cerinta esentiala de securitate la incendiu. Astfel, incercarea si clasificarea produselor din punct de vedere al rezistentei la foc se bazeaza pe determinarea comportarii la foc in urma unor incercari standardizate ori pe baza unor metode sau algoritmi standardizati. Modul in care un produs se comporta la foc se testeaza in laboratoare acreditate, in urma carora se realizeaza notatii potrivit standardelor europene in vigoare. Sistemul de clase de rezistenta la foc privind cerinta esentiala de securitate la incendiu si conditiile de clasificare a produselor pentru constructii din punct de vedere al acestei cerinte sunt stabilite prin decizii ale Comisiei Europene, prin aplicarea regulamentului (UE) nr. 305/2011 al Parlamentului European.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor institutiilor si companiilor: Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR),  Asociatia pentru Siguranta la Incendiu (ASI), AdePlast, Sika Romania, Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de produse pentru protectia anti-incendiu, precum si despre legislatia specifica, va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere