Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BASF prelungeste termenul pentru inscrierea la concursul de solutii inovatoare
BASF prelungeste termenul pentru inscrierea la concursul de solutii inovatoare
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 15 Sep 2021 11:04
AHK Romania si BASF anunta prelungirea procesului de inscriere la concursul de solutii inovatoare pentru domeniile energie curata, agricultura sustenabila si economie circulara. Competitia BASF Innovation Hub 2021 vizeaza identificarea de solutii care, direct sau indirect, contribuie la principiile Agendei Verzi - energie curata, agricultura durabila si economie circulara.
- Termenul de depunere a aplicatiilor pentru concursul BASF Innovation Hub este 30 septembrie 2021.
- Printre aplicatiile deja primite se numara solutii privind diverse utilizari ale biomaterialelor, idei de reutilizare a deseurilor de plastic, sisteme de irigatii inteligente etc.
- Concursul se desfasoara in 11 tari din Europa Centrala si de Sud, printre care si Romania.
Datorita interesului sporit al companiilor inovatoare si start-up-urilor, termenul de depunere a aplicatiilor pentru concurs in domeniul dezvoltarii durabile - BASF Innovation Hub 2021 va fi prelungit cu doua saptamani, pana la 30 septembrie 2021 la miezul noptii.
Concursul regional BASF Innovation Hub 2021 se desfasoara in 11 tari din Europa Centrala si de Sud, printre care si Romania. Obiectivul principal al concursului este identificarea solutiilor care contribuie, direct sau indirect, la principiile Agendei Verzi - energie curata, agricultura sustenabila si economie circulara.
„Interesul in intreaga regiune este foarte ridicat. Pana la acest moment au fost primite numeroase aplicatii din partea diferitelor companii inovatoare si start-up-uri din Romania. Printre ele se numara diverse solutii pentru utilizarea biomaterialelor in scopuri specifice, idei pentru reutilizarea deseurilor din plastic si pentru sisteme de irigatii inteligente. Este evident ca Agenda Verde este un subiect care inspira tinerii, iar acestia creeaza activ solutii valoroase pentru o planeta sustenabila. Aceasta ne-a determinat sa luam decizia de a prelungi termenul pentru aplicatii si folosim aceasta oportunitate pentru a invita start-up-urile, care poate nu au aplicat inca, sa depuna ideile lor pana pe 30 septembrie la miezul noptii”, subliniaza Andreas Lier, Managing Director BASF Romania si Bulgaria.
In etapa locala a concursului, juriul va alege cea mai buna idee din Romania, aceasta urmand sa participe in finalele regionale BASF Innovation Hub 2021 impreuna cu cele mai bune solutii din celelalte tari. Castigatorul etapei locale va primi un premiu de 2.500 EUR brut, iar cea mai buna idee din etapa regionala va primi un premiu de 5.000 EUR brut, premii cumulabile.
„Concursul este deschis pentru echipe de pana la cinci membri din companii inovatoare sau start-up-uri. Singura cerinta este ca ideea inscrisa in competitie sa contribuie direct sau indirect la crearea de solutii pentru energie curata, sustenabila si accesibila, solutii pentru agricultura sustenabila si solutii care ofera posibilitatea tranzitiei catre economia circulara. Sumele de bani destinate celor mai bune proiecte pot fi folosite in orice mod pe care companiile inovatoare si start-up-urile il considera esential pentru dezvoltarea ideii lor. Concursul va contribui la mediatizarea idei precum si la identificarea de parteneriate pentru finalizarea produsului, testarea acestuia sau finantarea investitiei. Suntem aici pentru a-i sustine”, explica Sebastian Metz, Director Executiv, AHK Romania, amintind si faptul ca lipsa mijloacelor financiare si a unui partener este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care unele dintre cele mai bune idei individuale nu se materializeaza.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
MAKITA
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
strabag nivel 1
rigips
Ubitech
CDS
Acvatot 2019
noark
siniat
leviatan
viarom
ness project
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander