Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BASF prelungeste termenul pentru inscrierea la concursul de solutii inovatoare
BASF prelungeste termenul pentru inscrierea la concursul de solutii inovatoare
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 15 Sep 2021 11:04
AHK Romania si BASF anunta prelungirea procesului de inscriere la concursul de solutii inovatoare pentru domeniile energie curata, agricultura sustenabila si economie circulara. Competitia BASF Innovation Hub 2021 vizeaza identificarea de solutii care, direct sau indirect, contribuie la principiile Agendei Verzi - energie curata, agricultura durabila si economie circulara.
- Termenul de depunere a aplicatiilor pentru concursul BASF Innovation Hub este 30 septembrie 2021.
- Printre aplicatiile deja primite se numara solutii privind diverse utilizari ale biomaterialelor, idei de reutilizare a deseurilor de plastic, sisteme de irigatii inteligente etc.
- Concursul se desfasoara in 11 tari din Europa Centrala si de Sud, printre care si Romania.
Datorita interesului sporit al companiilor inovatoare si start-up-urilor, termenul de depunere a aplicatiilor pentru concurs in domeniul dezvoltarii durabile - BASF Innovation Hub 2021 va fi prelungit cu doua saptamani, pana la 30 septembrie 2021 la miezul noptii.
Concursul regional BASF Innovation Hub 2021 se desfasoara in 11 tari din Europa Centrala si de Sud, printre care si Romania. Obiectivul principal al concursului este identificarea solutiilor care contribuie, direct sau indirect, la principiile Agendei Verzi - energie curata, agricultura sustenabila si economie circulara.
„Interesul in intreaga regiune este foarte ridicat. Pana la acest moment au fost primite numeroase aplicatii din partea diferitelor companii inovatoare si start-up-uri din Romania. Printre ele se numara diverse solutii pentru utilizarea biomaterialelor in scopuri specifice, idei pentru reutilizarea deseurilor din plastic si pentru sisteme de irigatii inteligente. Este evident ca Agenda Verde este un subiect care inspira tinerii, iar acestia creeaza activ solutii valoroase pentru o planeta sustenabila. Aceasta ne-a determinat sa luam decizia de a prelungi termenul pentru aplicatii si folosim aceasta oportunitate pentru a invita start-up-urile, care poate nu au aplicat inca, sa depuna ideile lor pana pe 30 septembrie la miezul noptii”, subliniaza Andreas Lier, Managing Director BASF Romania si Bulgaria.
In etapa locala a concursului, juriul va alege cea mai buna idee din Romania, aceasta urmand sa participe in finalele regionale BASF Innovation Hub 2021 impreuna cu cele mai bune solutii din celelalte tari. Castigatorul etapei locale va primi un premiu de 2.500 EUR brut, iar cea mai buna idee din etapa regionala va primi un premiu de 5.000 EUR brut, premii cumulabile.
„Concursul este deschis pentru echipe de pana la cinci membri din companii inovatoare sau start-up-uri. Singura cerinta este ca ideea inscrisa in competitie sa contribuie direct sau indirect la crearea de solutii pentru energie curata, sustenabila si accesibila, solutii pentru agricultura sustenabila si solutii care ofera posibilitatea tranzitiei catre economia circulara. Sumele de bani destinate celor mai bune proiecte pot fi folosite in orice mod pe care companiile inovatoare si start-up-urile il considera esential pentru dezvoltarea ideii lor. Concursul va contribui la mediatizarea idei precum si la identificarea de parteneriate pentru finalizarea produsului, testarea acestuia sau finantarea investitiei. Suntem aici pentru a-i sustine”, explica Sebastian Metz, Director Executiv, AHK Romania, amintind si faptul ca lipsa mijloacelor financiare si a unui partener este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care unele dintre cele mai bune idei individuale nu se materializeaza.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
leviatan
hidroplasto
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
hilti
CELCO 2020
Ubitech

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
bienala
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere