Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BIMcon: Efectele IT in constructii, urbanism si infrastructura - 23 mai 2019
BIMcon: Efectele IT in constructii, urbanism si infrastructura - 23 mai 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 21 Mai 2019 06:58
BIMtech - Asociatia pentru Cercetarea, Dezvoltarea si Implementarea Tehnologiilor in Constructii - ii invita pe toti specialistii din ramura de constructii sa participe la BIMcon, prima conferinta nationala ce reuneste cele mai importante entitati si personalitati implicate in promovarea conceptelor BIM (Building Information Modelling) in domeniul constructiilor. Evenimentul va avea loc la data de 23 mai 2019, incepand cu ora 9.00, la Ramada Plaza Bucharest, in Sala Europa.
Organizatorii au decis ca, pentru prima editie a BIMcon, tema evenimentului sa fie „BIM, viitorul mediului construit - efectele tehnologiei informatiei asupra constructiilor, urbanismului si infrastructurii”.
Astfel, dupa o scurta introducere in BIM (prelegere sustinuta de arh. Stefan Constantinescu, presedintele BIMtech), urmeaza o sesiune de alocutiuni ale invitatilor speciali (reprezentanti ai mediului academic, de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” - Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Transilvania Brasov si Universitatea Tehnica Iasi).
„AECOM - 40 de ani de experienta in SUA si Romania, din perspectiva unui contractor si facility manager in SUA si Romania” reprezinta un alt subiect al primei parti a lucrarilor, propus auditoriului de ing. Constantin Vinau, vicepresedinte si co-fondator al BIMtech, dupa care despre „Sustenabilitate prin BIM” va vorbi dr. arh. Daniel N. Armenciu, vicepresedinte si co-fondator al BIMtech. Sesiunea se va incheia cu prelegerea sustinuta de dr. ing. Christiana Cazacu de la Universitatea Transilvania din Brasov, intitulata „Cercetare pentru inovare: proiectul UrbanBIM”.
Cea de-a doua parte a lucrarilor conferintei este dedicata povestilor de succes - studii de caz din Romania si Uniunea Europeana, fiind invitati sa ia cuvantul reputati lectori din tara si din strainatate, iar in partea a treia se vor discuta conceptele de standardizare si digitalizare in cadrul institutiilor. Pentru a descarca programul conferintei, click aici, iar pentru inscrieri click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
leviatan
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
siniat
CDS
strabag nivel 1
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
concelex
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander