Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BIMcon: Efectele IT in constructii, urbanism si infrastructura - 23 mai 2019
BIMcon: Efectele IT in constructii, urbanism si infrastructura - 23 mai 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 21 Mai 2019 06:58
BIMtech - Asociatia pentru Cercetarea, Dezvoltarea si Implementarea Tehnologiilor in Constructii - ii invita pe toti specialistii din ramura de constructii sa participe la BIMcon, prima conferinta nationala ce reuneste cele mai importante entitati si personalitati implicate in promovarea conceptelor BIM (Building Information Modelling) in domeniul constructiilor. Evenimentul va avea loc la data de 23 mai 2019, incepand cu ora 9.00, la Ramada Plaza Bucharest, in Sala Europa.
Organizatorii au decis ca, pentru prima editie a BIMcon, tema evenimentului sa fie „BIM, viitorul mediului construit - efectele tehnologiei informatiei asupra constructiilor, urbanismului si infrastructurii”.
Astfel, dupa o scurta introducere in BIM (prelegere sustinuta de arh. Stefan Constantinescu, presedintele BIMtech), urmeaza o sesiune de alocutiuni ale invitatilor speciali (reprezentanti ai mediului academic, de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” - Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Transilvania Brasov si Universitatea Tehnica Iasi).
„AECOM - 40 de ani de experienta in SUA si Romania, din perspectiva unui contractor si facility manager in SUA si Romania” reprezinta un alt subiect al primei parti a lucrarilor, propus auditoriului de ing. Constantin Vinau, vicepresedinte si co-fondator al BIMtech, dupa care despre „Sustenabilitate prin BIM” va vorbi dr. arh. Daniel N. Armenciu, vicepresedinte si co-fondator al BIMtech. Sesiunea se va incheia cu prelegerea sustinuta de dr. ing. Christiana Cazacu de la Universitatea Transilvania din Brasov, intitulata „Cercetare pentru inovare: proiectul UrbanBIM”.
Cea de-a doua parte a lucrarilor conferintei este dedicata povestilor de succes - studii de caz din Romania si Uniunea Europeana, fiind invitati sa ia cuvantul reputati lectori din tara si din strainatate, iar in partea a treia se vor discuta conceptele de standardizare si digitalizare in cadrul institutiilor. Pentru a descarca programul conferintei, click aici, iar pentru inscrieri click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
quadratum
viarom
noark
theda mar
CDS
top 500
Ubitech
rigips
leviatan
Acvatot 2019
top 500
strabag nivel 1
top 500
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander