Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Centrul Roman al Energiei organizeaza maine Romanian Energy Day, online
Centrul Roman al Energiei organizeaza maine Romanian Energy Day, online
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 19 Oct 2020 10:33
Centrul Roman al Energiei organizeaza marti, 20 octombrie 2020, in intervalul orar 10.30 - 16.00, evenimentul Romanian Energy Day - Green Deal - Principalul mecanism de redresare si strategie de crestere pentru Uniunea Europeana.
Evenimentul se va desfasura exclusiv online, pe platforma Zoom, sub format de videoconferinta, si va putea fi urmarit live pe paginile de Facebook si Youtibe ale organizatorului, dar si pe website-ul acestuia.
"Uniunea Europeana se reinventeaza prin angajarea in cel mai ambitios proiect de la inceputurile sale. Obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon va testa cu siguranta coeziunea statelor sale membre. De la unirea elitelor politice pentru obiective comune, pana la revolutionarea capacitatilor tehnice si intarirea coeziunii sociale si a acceptarii, proiectul european Green Deal este in perfecta simbioza cu proiectul Uniunii Energetice. Fiind un proiect de maxima importanta dupa Brexit, Green Deal va reafirma relevanta Europei in lume, atenuand in acelasi timp decalajul dintre structurile politicii locale. Mai mult, pandemia SARS-CoV-2 a testat serios capacitatea globala de a face fata unor situatii de urgenta majore. Impactul economic este mai sever decat efectele ultimei crize financiare, prin urmare bugetele statelor membre au fost serios puse la incercare", transmit organizatorii videoconferintei, referitor la motivele pentru care au ales aceasta tema pentru noul lor seminar.
Printre cei care vor lua cuvantul in deschiderea evenimentului se afla Corneliu Bodea (presedintele Centrului Roman al Energiei), Kadri Simon (Comisar European pentru Energie), Virgil Popescu (ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri), Luminita Odobescu (Ambasador, Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Uniunea Europeana) si Tudor Constantinescu (Consilier Principal, Directia Generala Energie, Comisia Europeana).
Discutiile vor fi organizate in doua paneluri, cu titlurile "Green Deal, un proiect posibil - Provocari de finantare si infrastructura", respectiv "Vedere de ansamblu - O analiza 360 de grade a reconversiei industriei energetice din Romania".
Pentru informatii suplimentare si agenda completa a evenimentului, dar si modalitati de participare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
siniat
CDS
strabag nivel 1
SIGM
MAKITA
ness project
rigips
concelex
Acvatot 2019
EDIT-Structural
BogArt
noark
viarom
Ubitech
theda mar
konsent
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander