Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CINCI mari grupuri de constructii cauta start-up-uri care pot transforma sectorul
CINCI mari grupuri de constructii cauta start-up-uri care pot transforma sectorul
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 29 Iun 2020 05:30
Companiile cu activitati in domeniul constructiilor Hilti, Vinci Group's Leonard, Cemex Ventures, Ferrovial si NOVA by Saint-Gobain lanseaza editia din 2020 a competitiei de start-up-uri din sector - Construction Startup Competition. Cele cinci mari grupuri internationale sunt in cautarea de antreprenori si business-uri de tip start-up pentru a sustine inovatia in industria de constructii. Participantii trebuie sa-si depuna proiectele pana pe 26 iulie 2020.
Competitia se desfasoara sub sloganul "You are the missing piece" (Tu esti piesa care lipseste) si este dedicata tuturor antreprenorilor care doresc sa aiba un rol crucial in transformarea industriei de constructii, unul dintre cele mai fragmentate si mai putin digitalizate sectoare economice, la nivel global. Corporatiile implicate sunt dispuse sa sprijine cu expertiza si resurse micile afaceri inovatoare, care pot genera transformari fundamentale la nivelul sectorului de constructii.
Proiectele castigatoare vor fi evaluate prin prisma impactului pe care il au asupra celor cinci segmente ale pietei de constrcutii reprezentate de cei cinci finantatori: orase si cladiri sustenabile si inteligente, solutii digitale pentru proiecte si santiere, metode si materiale inovatoare de constructii, optimizarea productivitatii, eficienta si calitate in managementul proiectelor.
Cei interesati sa participe la competitie isi pot inscrie proiectele pe pagina web a Cemex Ventures. De indata ce organizatorii vor fi evaluat toate propunerile, acestia vor angaja cele mai promitatoare start-up-uri la un set suplimentar de oportunitati, de la workshop-uri la proiecte-pilot sau investitii.
Finalistii acestei a patra editii a Construction Startup Competition vor fi invitati sa-si prezinte solutiile la Chicago, in fata unei audiente formate din lideri globali in inovatii, investitii si constructii, pe 2-3 decembrie 2020.
Prezenta globala a celor cinci grupuri ce organizeaza competitia permite start-up-urilor din toate tarile lumii sa participe la eveniment, dandu-le posibilitatea de a se dezvolta si a-si extinde afacerile pe noi piete geografice.
La competitia din 2019 au participat peste 1.000 de start-up-uri specializate in sectorul de constructii din 80 de tari.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantVideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
BALTIC
CDS
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023