Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EDEVIZE anunta conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid-19"
EDEVIZE anunta conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid-19"
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 29 Mai 2020 11:24
Miercuri, 3 iunie 2020, eDevize organizeaza conferinta online "Constructiile, o bransa unita impotriva Covid", eveniment in cadrul caruia vor fi abordate problemele cu care se confrunta sectorul de constructii in aceasta perioada, noile perspective, dar si posibilele solutii pe care le au companiile in context.
"De cand a inceput criza de Covid, in toata Europa se vorbeste despre investitii ca sa salvam economia si despre noi planuri Marshall. Daca se reuseste implementarea unui plan Marshall in Europa acum, Romania si mai ales industria constructiilor ar putea fi printre principalii beneficiari. Practic, vor exista investitii de facut in Romania si ar fi bine sa fim pregatiti pentru ele si sa incercam sa pastram din forta de munca revenita in tara, ca macar sa nu fim nevoiti sa subcontractam multi muncitori romani angajati la firme din vest. In al doilea rand, am putea sa investim si in industrie si in agricultura, astfel incat sa crestem valoarea produselor romanesti. (...) Aceasta criza a reusit sa faca ceva ce era de neinchipuit acum 3 luni, sa stranga din nou comunitatile, sa le aminteasca oamenilor ca daca ai probleme cel mai apropiat om care te poate ajuta este vecinul. Aceasta ar putea sa aiba un efect puternic la nivel mondial, iar principiile de consum si investitii sa se schimbe", subliniaza Florin Manoloiu, Chief Commercial Officer la eDevize.
Potrivit organizatorilor, videoconferinta va avea ca punct de plecare oportunitatile foarte mari generate de criza medicala in sectorul constructiilor, in contextul in care statul este decis sa investeasca in infrastructura, banii investiti in proiectele de constructii au potentialul de a se multiplica de 7 ori, iar Uniunea Europeana a suspendat regula de deficit maxim de 3% din PIB.
"Vrem ca evenimentul nostru sa acopere cat mai multe aspecte, asadar invitatii nostrii vin din mai multe ramuri ale industriei si vor aborda din unghiuri diferite problemele, perspectivele si posibilele solutii ca sa iesim mai puternici din aceasta perioada de criza, pentru a crea o imagine de ansamblu a industriei vazuta la 360 grade", a mai spus Florin Manoloiu.
Astfel, pe lista invitatilor care vor lua cuvantul la videoconferinta organizata de eDevize se afla Adrian Cefalan - director de investitii la CNI, Adrian Pop - vicepresedinte OAR, Adriana Iftime - director general FPSC, Dragos Marcu - director general la Pop si Asociatii, Francisc Tancof - director comercial al Valplast Industrie etc. Discutia va fi moderata de managerul eDevize, Florin Manoloiu.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltivailantman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
MAKITA
FRONTALE
rigips
leviatan
grundfos
BALTIC
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023