Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - eDevize organizeaza in luna februarie conferinta "Constructiile - Motorul Economiei"
eDevize organizeaza in luna februarie conferinta "Constructiile - Motorul Economiei"
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 18 Ian 2023 13:53
Pe data de 09 februarie 2023 va avea loc prima editie a Conferintei Constructiile - Motorul Economiei, organizata de catre echipa eDevize.ro.
Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, in sala Terra Grand Ballroom si vor fi prezente peste 120 de persoane de la companii de top de constructii din Romania, care vor aborda subiecte precum: oportunitati si provocari in piata, legislatia pentru constructii in 2023, digitalizarea si posibilitatile de accesare a fondurilor in anul curent.
In cadrul evenimentului, echipa eDevize va oferi detalii privind demararea unui proiect „surpriza” ce vizeaza atat companiile de constructii ce vor fi prezente la aceasta conferinta, cat si producatorii de materiale de constructii.
Florin Manoloiu, eDevize.ro: „Va fi unul dintre cele mai mari evenimente ale anului 2023, din sectorul nostru, cel al constructiilor. Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, are nevoie de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si leaderi in acest domeniu.”
Daca ne raportam la anul curent, acesta se preconizeaza a fi unul foarte dificil, cu poate si mai multa incertitudine in piata decat precedentul. Insa, sectorul constructiilor in Romania este si va fi in continuare unul rezistent, ce va avea doar de castigat.
Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca toti cei implicati vor detine informatii corecte si clare si daca vor putea capata si mai multa eficienta si control in managementul de proiect, mai ales pentru serviciile de evaluare si ofertare (activitatile de la care pleaca totul cand vine vorba de un proiect de constructii).
Constructiile vor fi motorul economiei in 2023 si trebuie sa avem incredere in acest lucru.
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
concelex
MAKITA
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
noark
leviatan
quadratum
Ubitech
siniat
CDS
EDIT-Structural
ness project
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
viarom
BogArt

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander