Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOUTATI din industria prelucrarii lemnului anuntate in septembrie la BIFE SIM 2019
NOUTATI din industria prelucrarii lemnului anuntate in septembrie la BIFE SIM 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 23 Aug 2019 06:39
Romexpo, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie din Romania, organizeaza in perioada 12-15 septembrie 2019 cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM – targ international de mobila, echipamente si accesorii. Programul de vizitare a expozitiei a fost stabilit, pentru tot intervalul desfasurarii evenimentului, intre orele 10.00-18.00, iar ca noutati organizatorii anunta participarea ALPROM SA Pitesti, companie care se numara printre liderii industriei de mobila din Romania si estul Europei, datorita orientarii spre calitate, capacitatilor mari de prelucrare a lemnului si experientei vaste in domeniu, acumulata de-a lungul timpului, incepand cu anul 1963. De asemenea, printre expozanti se va afla Amplius 2000, unicul reprezentant in Romania al producatorului premium german de mobila de bucatarie Bauformat, care pune la dispozitie o gama larga de modele de bucatarie – 122 tipuri de fronturi, 3.000 de tipuri de corpuri si 65 modele de blaturi de lucru, cu cele mai inalte performante calitative, functionale si estetice.
Noutatile in materie de prelucrare vin, insa, de la Artgranit, dintre care se distinge, de exemplu, aparatul de masurat Proliner Prodim pentru masuratori digitale cu comanda directa catre utilajele CNC. Potrivit furnizorului, masuratorile se fac cu o precizie mult peste ce ofera piata din Romania in acest moment.
Totodata, Brakon va prezenta masinile de tocat lemn compacte si robuste marca UNTHA Shredding Technology, special concepute pentru industria de exploatare si prelucrare a lemnului. Furnizorul sustine ca acestea functioneaza silentios si discret, aproape neobservabile, transformand deseurile de lemn in tocatura omogena, pregatita pentru instalatiile de transport automatizate. Pentru a vizualiza toate noutatile de la BIFE SIM 2019, click aici!
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
ness project
EDIT-Structural
rigips
CDS
concelex
Ubitech
Acvatot 2019
siniat
strabag nivel 1
konsent
viarom
noark
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander