Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - RIFF & CONTRACTOR: Noi directii pentru revigorarea activitatii din constructii
RIFF & CONTRACTOR: Noi directii pentru revigorarea activitatii din constructii
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 11 Nov 2014 18:28
Aproximativ 400 de arhitecti din 15 tari au participat, pe 10 si 11 noiembrie 2014, la o noua editie a conferintelor internationale anuale de arhitectura si antreprenoriat de constructii RIFF si Contractor, evenimente derulate la Radisson Blu Hotel Bucuresti, la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" si pe Calea Victoriei. Printre invitatii speciali ai actualei editii s-au aflat arh. Anders Sælan, castigatorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana "Mies van der Rohe", pentru proiectul "Harpa" din Islanda si arh. Ged Couser, directorul celui mai mare grup de arhitecti din Europa, BDP, cu peste 800 de membri, care activeaza in toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din intreaga lume, distins in ultimii ani cu peste 500 de premii.
Seminariile au fost prezentate de peste 75 de speakeri.
In prima zi a evenimentului a avut loc dezbaterea internationala "Architects and Contractors for Sustainable Built Environment", unde au participat arhitecti si antreprenori de constructii sustenabile din 15 tari. Aceasta a fost urmata, in seara de 10 noiembrie, de "Bucharest Architecture Night Tour 2014", eveniment organizat in premiera in Romania, care marcheaza prezenta la Bucuresti a elitei europene a arhitecturii, prin intermediul careia cei 100 de arhitecti din 15 tari au vizitat 10 cladiri simbolice ale Capitalei, de pe Calea Victoriei.
In cadrul RIFF 2014 ai fost prezentate, pe langa proiecte ale marilor arhitecti din lume, si proiecte creative din Romania, cum ar fi cel de reabilitare a Castelului medieval din Carei, proiectul pavilionului Romaniei la Expozitia Mondiala 2015, cladirea Directiei Silvice Bacau, o casa-concept din Bucuresti care a castigat premiul sectiunii "Arhitectura" - categoria "Social-cultural", la Anuala de Arhitectura 2014, alaturi de proiectul castigator la categoria "Locuinte" - Urban Spaces si altele.
Evenimentele au fost organizate de Asociatia Culturala Pro Event, ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Primaria Municipiului Bucuresti, ARCUB si Patronatul Societatilor din Constructii din Romania, in parteneriat cu Saint-Gobain, Rockwool, Kronospan, Trakya Cam, Luxten, Ceresit, Rinol, Wylze Logistik, Toyota, BASF, Skylux, Hexadome, Siatec si Titan Mar.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
top 500
Ubitech
leviatan
concelex
strabag nivel 1
top 500
CDS
MAKITA
theda mar
rigips
FRONTALE
quadratum
viarom
CONCEPT STRUCTURE
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander