Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Construct-Ambient Expo si Romtherm, reunite sub acelasi acoperis
ROMEXPO: Construct-Ambient Expo si Romtherm, reunite sub acelasi acoperis
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 26 Feb 2019 07:27
Din 2019, Romexpo SA redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco, informeaza un comunicat al companiei. Astfel, doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo devin o singura manifestare expozitionala, Construct-Ambient Expo, avand capacitatea de a se potenta reciproc. In consecinta, Construct-Ambient Expo, cel mai important targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, va avea loc in perioada 14-17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din cele mai moderne pavilioane ale complexului expozitional – si anume in pavilionul B2. De asemenea, Romtherm, singura expozitie internationala din tara noastra pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, se desfasoara in aceeasi perioada, tot in pavilionul B2.
„Construct-Ambient Expo raspunde cerintelor exprimate de dezvoltatorii imobiliari, municipalitati/ autoritati, respectiv publicul larg interesat sa construiasca, renoveze sau amenajeze o locuinta. In prezent, domeniile constructiilor si amenajarilor inregistreaza progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizata pentru a oferi companiilor care dezvolta si folosesc inovatii in domeniu spatiul propice in care sa-si prezinte aceste produse si servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei din 2019, se afla acum si internetul lucrurilor (Internet of Things - IoT) pentru constructii, si locuinta viitorului. De asemenea, pentru ca securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezinta un aspect important al oricarei constructii, la Construct-Ambient Expo 2019 sunt invitate sa expuna firmele care ofera produse si servicii pentru prevenirea acestora. Ca si in cazul editiilor anterioare ale celor doua targuri, in cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialisti si pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor expozitiei”, au subliniat oficialii Romexpo SA.
Pentru a atrage cat mai multi vizitatori specialisti, precum si public larg, intervalul 14-17 martie va marca si deschiderea portilor pentru: targul de mobila cu vanzare Mobila Expo, expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si accesorii Modexpo, expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit Expo Flowers & Garden, respectiv targul de obiecte de arta si antichitati Antique Market I 2019, toate acestea avand loc in paralel cu Romtherm si Construct-Ambient Expo.
Organizatorii – Romexpo SA Bucuresti - au stabilit deja programul de vizitare pentru Construct-Ambient Expo 2019, de joi, 14 martie, pana sambata, 16 martie, intre orele 10.00-18.00, iar duminica, 17 martie, intre orele 10.00-16.00. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
rigips
noark
strabag nivel 1
leviatan
viarom
EDIT-Structural
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
konsent
Ubitech
quadratum
siniat
theda mar
MAKITA
Acvatot 2019
concelex
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander