Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Un singur targ pentru constructii, din martie 2019, la Bucuresti
ROMEXPO: Un singur targ pentru constructii, din martie 2019, la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 10 Iul 2018 07:42
Oficialii Romexpo SA anunta ca, din 2019, conceptul targurilor de constructii si Home & Deco va fi redefinit.
„Astfel, doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo, avand capacitatea de a se potenta reciproc, devin o singura manifestare expozitionala: Construct-Ambient Expo”, informeaza conducerea Romexpo SA.
In consecinta, expozitia internationala Construct-Ambient Expo va fi un targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, care va avea loc in perioada 14-17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in noul pavilion B2.
Dupa cum se precizeaza si intr-un comunicat al Romexpo SA, noua expozitie - Construct-Ambient Expo - se doreste a fi punctul central de intalnire a tuturor profesionistilor in constructii si amenajari, oferind participantilor posibilitatea de a fi parte a unei experiente complete. Cat priveste vizitatorii, acestia vor gasi la Construct-Ambient Expo totul pentru constructia si amenajarea unei cladiri, de la idee si proiectare la produsul finit si amenajat, indiferent ca este vorba de constructii private, edilitare sau ansambluri de locuinte.
„Astfel, Construct-Ambient Expo raspunde cerintelor exprimate de dezvoltatorii imobiliari, municipalitati/ autoritati, respectiv publicul larg interesat sa construiasca, renoveze sau amenajeze o locuinta. In prezent, domeniile constructiilor si amenajarilor inregistreaza progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizata pentru a oferi companiilor care dezvolta si folosesc inovatii in domeniu spatiul propice in care sa isi prezinte aceste produse si servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei din 2019, se afla acum si internetul lucrurilor (Internet of Things - IoT) pentru constructii, si locuinta viitorului. De asemenea, pentru ca securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezinta un aspect important al oricarei constructii, la Construct-Ambient Expo 2018 sunt invitate sa expuna firmele care ofera produse si servicii pentru prevenirea acestora. Ca si in cazul editiilor anterioare ale celor doua targuri, in cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialisti si pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor expozitiei”, se mai arata in comunicat.
De asemenea, Construct-Ambient Expo 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu Romtherm - singura expozitie internationala din Romania pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, Expo Flowers & Garden - expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, Mobila Expo - targ de mobila, Modexpo I - expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si Antique Market I - targ de obiecte de arta si antichitati. Organizatorii au stabilit deja programul de vizitare pentru Construct-Ambient Expo 2019, de joi, 14 martie, pana sambata, 16 martie, intre orele 10.00-18.00, iar duminica, 17 martie, intre orele 10.00-16.00. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
concelex
rigips
top 500
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
viarom
top 500
noark
theda mar
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander