Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - The nZEB Roadshow: "Saptamana nZEB" are loc la Bucuresti intre 12 si 17 iulie 2021
The nZEB Roadshow: "Saptamana nZEB" are loc la Bucuresti intre 12 si 17 iulie 2021
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 09 Iul 2021 06:20
Echipa clusterului pRO-nZEB, impreuna cu partenerul INCD URBAN-INCERC, organizeaza in cadrul proiectului „The nZEB Roadshow” prima „Saptamana nZEB”, plina de evenimente diferite in fiecare zi, adresandu-ne diferitelor categorii de grupuri interesate, mai ales din domeniile profesionistilor in nZEB, administratiilor publice (centrale si locale) si cetatenilor interesati in noul mediu de locuire sanatos nZEB.
Proiectul „The nZEB Roadshow” este finantat in cadrul programului HORIZON 2020 al Uniunii Europene, fiind implementat de un consortiu format din organizatii din Bulgaria, Croatia, Grecia, Italia si Romania, in vederea promovarii pe plan local si regional a celor mai bune practici in materie de cladiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) si pentru stimularea cererii de personal calificat, intr-un mod inedit.
"Vor fi construite unitati mobile, ce vor fi transportate in diferite orase din fiecare tara participanta la proiect. Astfel, in cadrul fiecarei destinatii, vor fi organizate sesiuni cu durata de 5-7 zile (Saptamana nZEB) care vor cuprinde conferinte, ateliere de lucru, sesiuni de instruire si prezentare a principiilor nZEB, de demonstrare a tehnologiilor disponibile pentru atingerea noilor cerinte de eficienta energetica in cladiri", spune Horia Petran, presedintele Clusterului Pro-nZEB si cercetator stiintific in cadrul INCD URBAN-INCERC, Sucursala INCERC Bucuresti.
Prima „Saptamana nZEB” va avea loc in Bucuresti in perioada 12 -17 Iulie 2021, intre orele 10:00 si 17:00, in locuri diferite in fiecare zi, conform agendei atasate. Inceputul „Saptamanii nZEB” va fi organizat in mediul online, dar restul evenimentelor vor include ateliere de lucru si activitati practice care tin de viitorul cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB).
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
siniat
CONCEPT STRUCTURE
ness project
strabag nivel 1
rigips
noark
MAKITA
EDIT-Structural
leviatan
konsent
BogArt
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
concelex
quadratum
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander