Agenda Constructiilor
Miercuri, 21 Octombrie 2020
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


KADRA Tech

KADRA Tech

Adresa: Sos. Dudesti - Pantelimon nr. 42 (RAMS BUSINESS PARK), Bucuresti, S3
Telefon: 0372 368 355
Fax: -
E-mail: contact@kadra.ro
Web site: www.kadra.ro
Domenii: Usi de garaj, industriale & automate | Placi policarbonat, trape de fum & luminatoare
Descriere activitate
• trape de fum, luminatoare, policarbonat; • acces automat – uși, porți, ferestre; • Solutii de tipul Smart Mobility: statii de incarcare electrice; camere LPR, pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare ale vehiculelor; sisteme PGS, care permit monitorizarea locurilor libere (si ghidaj spre ele) intr-o parcare; sisteme de ticketing avansate; statii de plata automata a parcarii cu telefonul mobil sau cu Smartwatch; parcometre stradale care pot indica numarul de locuri libere prin integrarea cu sisteme informatice.
Prezentare companie/institutie
Aluterm Group devine KADRA. Access Engineering
In viata fiecarei organizatii, vine un moment al maturizarii, al asezarii pe bazele solide ale experientei acumulate, al evolutiei. In urma unui consistent proces de analiza, dupa 25 de ani de existenta, Aluterm Group se reinventeaza, profesionalizandu-si afacerea in cele mai mici amanunte si isi schimba cu aceasta ocazie, identitatea vizuala.
Am inceput in anul 1993, in Cluj-Napoca, motivati de dorinta schimbarii si de increderea in tehnologiile de acces dezvoltate in Europa de Vest. 25 de ani mai tarziu, dupa sute de proiecte finalizate si mii de lectii invatate, suntem in continuare cei care aduc in Romania inovatia in sistemele automate de acces, fie ca este vorba de solutiile de automatizare a usilor si portilor, de sistemele de management al parcarilor sau sistemelor automate de evacuare a fumului.
Acum e timpul sa ne aducem numele la nivelul renumelui. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering.
Obiectivul remodelarii companiei este acela de a va oferi dvs., partenerul nostru, o solutie integrata in ariile in care ne-am specializat, fara insa a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate in fiecare domeniu de aplicare. Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic si Makroplast se transforma in linii de business si vor fi integrate ca solutii complementare in orice aplicatie din domeniul constructiilor civile si industriale.
KADRA este incepand de astazi, cupola sub care adunam cele mai inovatoare solutii de inginerie de acces, o echipa de profesionisti care au imbratisat viziunea noastra antreprenoriala, si 25 de ani de experienta.
 
KADRA ofera, prin intermediul partenerilor sai nationali si internationali si a echipei de specialisti, solutii integrate inovatoare, intr-o lume aflata in continua dezvoltare. Provocarea noastra este aceea de a oferi beneficiarilor solutii tehnice de constructie si management al cailor de acces. Cu orientare clara spre rezultate optime, KADRA inseamna solutii integrate pentru sporirea confortului si a sentimentului de siguranta.
Solutiile KADRA se clasifica in trei linii de business:
·                     trape de fum, luminatoare, policarbonat
·                     acces automat – usi, porti, ferestre
·                     sisteme de management al parcarilor
 

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere