Agenda Constructiilor
Sambata, 03 Iunie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


RADOX SRL

RADOX SRL

Adresa: Bd. Timisoara nr. 80, sector 6, Judet bucuresti
Telefon: 021/444.07.41 , 021/444.07.42
Fax: 021/444.07.42
E-mail: tehnic@radox.ro
Web site: www.radox.ro
Domenii: Cazane si centrale termice | Sisteme HVAC
Descriere activitate
Comercializeaza echipamente si instalatii de incalzire si climatizare, consultanta tehnica, service, montaj, confectii tubulatura ventilatie.
 
Prezentare companie/institutie
RADOX si-a propus un business de peste 10 milioane de euro in 2017
 
 
 
 
 
 
Cristiana Rosu (33 de ani)
Functia/Firma: director general, Radox Romania;
Studii: Nivel international in finante si management.
 
Radox Romania, furnizorul centralelor de tratare Euroclima si al altor sisteme HVAC si radiatoare, a inregistrat evolutii constante ale afacerilor in ultimii patru ani, ce au culminat cu un rulaj total de 9 milioane de euro in 2016, dupa o evolutie de 15% fata de 2015. Pentru anul in curs, conducerea companiei si-a propus sa continue trendul de crestere, urmand a depasi pragul de 10 milioane de euro al business-ului. Cele mai importante produse din portofoliul Radox sunt radiatoarele, fabricate in unitatile proprii, precum si grilele de ventilatie Madel, sistemele de incalzire in pardoseala si fitingurile Giacomini, aparatele de aer conditionat Radox si Mitsubishi, rooftop-urile Euroclima, convectorii de pardoseala Radox, precum si puffer-ele si boilerele Cordivari.
 
- Ce planuri aveti pe piata sistemelor HVAC pe termen scurt si mediu?
- Am fost printre primele firme de instalatii care a adus in Romania sisteme de incalzire in pardoseala si ne mandrim ca lucram si acum tot cu acelasi furnizor, Giacomini. Segmentul produselor de racire reprezinta o piata interesanta, avand in vedere temperaturile generale tot mai ridicate din ultimii ani. Se fac investitii foarte variate si interesante. Proiectantii au deja experienta cu pompele de caldura si le regasim tot mai des in solicitarile clientilor. De asemenea, tintim sa ocupam o cota de piata cat mai mare pe segmentul unitatilor de tratare a aerului de tip rooftop si vom promova aceste produse cu prioritate in 2017. In intervalul 2017-2020 sunt si eu curioasa ce se va intampla. Daca tara reuseste sa convinga investitorii straini sa investeasca in continuare in Romania, ramane de vazut. Ca antreprenor, imi mentin optimismul, altfel nu pot trasa liniile strategice ale firmei.
- Cum credeti ca se va dezvolta piata sistemelor HVAC in Romania, in acest an?
- Sectorul privat este activ din punct de vedere al investitiilor, insa cel public pare a fi putin in urma. In plus, sunt foarte multe proiecte care asteapta avizele autoritatilor pentru a fi demarate; in functie de aceste demersuri, vom putea observa si schimbari in evolutia pietei HVAC. Fiecare impuls care incurajeaza sectorul constructiilor, atat constructii noi cat si renovari, va ajuta. Atat programele de tip Prima Casa si Casa Verde, cat si apetitul sistemului bancar de a finanta populatia sunt binevenite. Si interesul investitorilor in dezvoltarea spatiilor de birouri este de apreciat. Anul acesta, Bucurestiul se bucura de cateva investitii de mare amploare pe acest segment.
- Ce obiective aveti in acest an?
- In 2017 vom finaliza extinderea fabricii de la Campulung. In plus, am continuat sa achizitionam echipamente pentru imbunatatirea si eficientizarea productiei de convectori de pardoseala. Din punct de vedere comercial, continuam sa consolidam imaginea brandului Radox atat pe piata interna, cat si pe cele externe. Acum exportam in 25 de tari la nivel mondial si dorim sa ne extindem.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie-Aprilie 2017)

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltivailantALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
rigips
CDS
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
viarom
theda mar
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023