Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RADOX estimeaza vanzari totale de 8 milioane de euro
RADOX estimeaza vanzari totale de 8 milioane de euro
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 05 Nov 2014 14:35
Prognoza de crestere cu 10% a cifrei de afaceri, realizata la inceputul anului de furnizorul de echipamente HVAC Radox, a fost confirmata de evolutia optima a vanzarilor, grupul urmand a incheia anul financiar in curs cu venituri totale de circa 8 milioane de euro. In ceea ce priveste livrarile diviziei de radiatoare, vanzarile vor fi cu 20% superioare celor realizate in 2013. "Spre deosebire de anul trecut, piata constructiilor a fost mai diversificata in 2014. Astfel, au fost derulate proiecte de aproape toate dimensiunile, realizate atat de investitori privati, cat si de autoritatile publice. Am observat, de asemenea, o crestere generala a cererii provenite de pe piata de constructii. In plus, clientii au inceput sa-si doreasca produse de nivel mediu, constientizand dezavantajele pe termen lung ale instalatiilor ieftine, de calitate indoielnica. Totodata, am observat ca si antreprenorii au inceput sa dezvolte proiecte rezidentiale de nivel mediu si chiar inalt in anumite zone. Informatiile disponibile indica un trend pozitiv, avand in vedere numarul solicitarilor de eliberari de PUZ-uri, mai ales la nivelul Capitalei. In speranta ca «vartejul» politic se va linisti, consideram ca 2015 poate fi un an mai bun decat 2014", a declarat Cristiana Rosu, director general al Radox.
Compania a continuat sa livreze echipamente cu preponderenta in zona Capitalei, datorita relatiilor puternice de afaceri stabilite cu antreprenorii din zona. "Pentru 2015 - 2020 am modificat strategia de abordare a clientilor din teritoriu. Acum avem colegi care locuiesc in zonele strategice ale tarii si pot fi astfel aproape de colaboratorii Radox. In acest sens, ne dorim ca in urmatorii ani sa se echilibreze ponderea vanzarilor la nivel national", a mai spus Cristiana Rosu.
***
Radox Romania, unul dintre cei mai importanti producatori locali de radiatoare, a realizat, in 2013, circa 100.000 de radiatoare si a importat echipamente de incalzire-climatizare in valoare de aproximativ 4 milioane de euro. Compania deruleaza si activitati de distributie a echipamentelor HVAC marcile Giacomini, Clint, Tecnoclima, Fondital, Samsung, Dynair, Viessmann, Madel, Ecoflam, Zilmet, Sabiana, Zani etc., asigurand si serviciile specifice acestui tip de activitate. In ultimii trei ani, societatea a devenit producator si exportator de convectori de pardoseala. In 2013, intregul grup Radox a realizat vanzari totale de 7 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
concelex
viarom
CDS
quadratum
konsent
rigips
ness project
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
BogArt
theda mar
noark
MAKITA
leviatan
siniat
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander