Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - BOG’ART incepe dezvoltarea Art City, nou proiect de 20 de milioane de euro
BOG’ART incepe dezvoltarea Art City, nou proiect de 20 de milioane de euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Iun 2021 13:36
Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, un proiect imobiliar in valoare de 20 de milioane de euro, care va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri patrati de spatii comerciale si 180 de locuri de parcare, care vor fi livrate pe piata in octombrie 2022.
Bog’Art este una dintre cele mai mari si reputabile companii de constructii, avand un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de productie, design, management de cladiri si investitii imobiliare. Alaturi de Bog’Art, partenerii financiari si strategici care contribuie la realizarea Art City si a comunitatii sale extinse sunt: OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio si SVN Romania.
Art City este un proiect rezidential de lux, amplasat in zona de nord a Bucurestiului. Proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbana. Zona in care se dezvolta Art City este in plina expansiune, cu acces rapid catre centre comerciale si de afaceri, si beneficiaza de o intrastructura ampla, precum patru benzi de circulatie, piste pentru biciclete si retele edilitare dimensionate corespunzator.
In imediata vecinatate a proiectului se afla recent inaugurata Scoala Germana, care va permite rezidentilor Art City accesul la terenurile de sport, locurile de joaca si la activitatile afterschool. Art Cty va fi un pilon pentru comunitatea creativa din zona, prin sustinerea evenimentelor culturale si artistice precum Romanian Design Week la Combinatul Fondului Plastic.
Art City se afla in constructie si va fi certificata ”cladire verde” conform normelor BREEAM, care atesta la nivel international implementarea celor mai sustenabile abordari prin utilizarea de solutii, tehnici si materiale de constructie cu impact redus asupra mediului.
Printre dotarile tehnice de varf ale proiectului se numara: sisteme smart-home conectate la incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat cu plinta din aluminiu, ceramice Porcelanosa, sanitare Laufen, tamplarie customizata din aluminiu, lifturi ample panoramice, spatiu verde comunitar amenajat la ultimul etaj, access securizat prin bariere cu recunoasere inteligenta si statii de incarcare masini electrice. In plus, rezidentii Art City vor fi conectati digital printr-o aplicatie tip concierge, prin care locatarii pot accesa servicii de mentenanta si curatenie recurenta intr-un sistem centralizat de plati si management de activitati ale cladirii.
„Bog’Art construieste de 30 de ani cladiri deosebite care rezista in timp precum embleme ale orasului, dobandind credibilitatea ca putem crea noi repere cu fiecare proiect in care suntem implicati. Art City este un etalon de dezvoltare Bog’Art, implementat cu responsabilitate de la primul concept urbanistic pana la ultimul detaliu de executie de catre un colectiv cu vasta experienta si profesionalism, impreuna cu parteneri de lunga durata alaturi de care dezvoltam propriile proiecte” a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.
Bog’Art are un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de productie, design, management de cladiri si investitii imobiliare. Printre cele mai reprezentative cladiri construite de catre Bog’Art se numara City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, The Bridge, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, Jiului (J8), multe din cladirile moderne de birouri din Aviatiei/Barbu Vacarescu/Pipera, IKEA Pallady, Baneasa Shopping City, ambasada SUA, Pasajul Berceni, Aeroportul International Brasov, renovarea cladirilor monument Hilton Athenee Palace si Aeroportul Baneasa, printre multe altele.
”Piata rezidentiala a fost foarte putin afectata de contextul general din ultimele 12 luni, inregistrand cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, fie ca vorbim de numarul de tranzactii incheiate sau livrari. Astfel, interesul investitorilor fata de proiectele derulate pe segmentul rezidential este in crestere, comparativ cu cel existent in alte segmente ale pietei imobiliare. Proiectele atent concepute si cu o strategie de vanzari temeinic intocmita inregistreaza rezultate excelente, locuintele fiind contractate integral inainte de livrare”, a declarat Andrei Sarbu, CEO SVN Romania, consultant imobiliar si agentul exclusiv al Art City.
Art City va fi lansat oficial in cadrul Romanian Design Week, cel mai mare festival de specialitate din Romania, care promoveaza excelenta in design, arhitectura, creativitatea si inovatia ca instrumente pentru dezvoltarea culturala, sociala si economica. Evenimentul va avea loc in perioada 4 – 13 iunie la Combinatul Fondului Plastic in Bucuresti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
hilti
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
CELCO 2020
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere