Agenda Constructiilor
Miercuri, 21 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - BRASOV: Licitatie pentru proiectarea unui park & ride cu 700 de locuri
BRASOV: Licitatie pentru proiectarea unui park & ride cu 700 de locuri
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 17 Iun 2020 06:00
Primaria municipiului Brasov va lansa, saptamana viitoare, licitatia pentru proiectarea unei parcari tip park & ride, ce va avea 700 de locuri si va fi ridicata langa viitoarea Sala Polivalenta, din cartierul Bartolomeu. Investitia este realizata cu 98% fonduri nerambursabile, prin Programul Operational Regional (POR), cu o finantare nerambursabila de 53 de milioane de lei. Valoarea estimata a lucrarilor de proiectare si asistenta tehnica pentru realizarea acestei investitii este de aproximativ 1,2 milioane de lei.
"Saptamana viitoare vom publica anuntul pentru proiectarea park & ride-ului din Bartolomeu. Este o investitie importanta atat in ceea ce priveste proiectul nostru de a transforma transportul in municipiul Brasov intr-unul prietenos cu mediu, cat si in ceea ce priveste asigurarea locurilor de parcare la viitoarea Sala Polivalenta. Sper ca, odata cu finalizarea lucrarilor de construire a acestei parcari multietajate, toti cei care vin dinspre Rasnov-Bran sau Ghimbav-Codlea sa isi lase masinile in aceasta parcare, iar in interiorul orasului sa foloseasca mijloacele de transport in comun sau bicicletele, avand in vedere ca am demarat deja un program de amenajare de benzi dedicate pentru acestea", a declarat primarul George Scripcaru.
Referitor la procedura de licitatie pentru atribuirea serviciilor de proiectare ce urmeaza sa fie lansata, termenul-limita pentru primirea ofertelor este stabilit la 17 iulie 2020, ora 15:00, iar criteriul de atribuire va fi reprezentat de cel mai bun raport calitate-pret, unde punctajul financiar avea o cota de 40%, iar componenta tehnica, de 60%.
Compania care va fi selectata va trebui sa elaboreze documentatia tehnica in vederea obtinerii acordurilor si avizelor mentionate in certificatul de urbanism si obtinerea avizelor faza Documentatiei tehnice tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC), alte studii daca este cazul, DTAC si Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei (DTOE), antemasuratori, Proiectul tehnic de executie, Detaliile de executie, Caietele de sarcini, Listele de cantitati si devizul confidential; certificat energetic la finalizarea lucrarilor, documentatia tehnica la terminarea lucrarilor si devizul general actualizat la terminarea lucarilor, precum si serviciile de asistenta tehnica in timpul derularii lucrarilor de executie.
Constructia propusa va fi alcatuita dintr-o cladire supraterana (2S+P+1E), cu o suprafata totala de 6.000 mp si o capacitate de 700 de locuri. Vor mai fi prevazute locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati, spatii tehnice, un sistem de acces automat, casa automata pentru plata, 13 statii de reincarcare a automobilelor electrice si electrice hibride, precum si lucrari de amenajari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere