Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - CJ Sibiu are in lucru proiectul de autorizare a constructiei unui nou spital judetean
CJ Sibiu are in lucru proiectul de autorizare a constructiei unui nou spital judetean
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Sep 2020 08:52
Consiliul Judetean (CJ) Sibiu a dat in aceasta saptamana ordinul de incepere a elaborarii proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire a noului spital Judetean. Rolul acestui document este de a detalia scenariul propus prin studiul de fezabilitate, in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Atributiile pentru emiterea autorizatiei de construire revin Primariei Municipiului Sibiu, pe al carei teritoriu administrativ se va edifica noua unitate, denumita Spital Clinic Judetean de Urgenta cu sectii de adulti si copii. In urma emiterii autorizatiei de construire si tinand cont de prevederile acesteia, CJ Sibiu va putea trece ulterior la elaborarea proiectului tehnic de executie.
In baza Certificatului de Urbanism emis deja de Primaria Municipiului Sibiu, CJ Sibiu a obtinut, pana in prezent, avizul favorabil de amplasament de la Delgaz Grid (care stabileste si distantele de siguranta intre conducte si diferite constructii si instalatii de gaz), avizul favorabil de amplasament de la Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud, avizul de amplasament de la Apa Canal Sibiu (care solicita CJ Sibiu executia retelelor de apa potabila si canalizare menajera pe Calea Surii Mici si pe strada Tractorului, in vederea bransarii/ racordarii cu reteaua publica a orasului), avizul de principiu favorabil al Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Sibiu, aviz de salubritate, aviz favorabil de amplasament telefonie si internet, precum si decizia etapei de evaluare initiala din partea Agentiei de Protectia Mediului Sibiu.
Proiectul de autorizare a constructiei va fi realizat de asocierea Popaescu & Co (Bucuresti) - Egis Romania SA (Ilfov) - Geo Arc (Ilfov) - Studio Sqm (Sibiu) - Api Arhitekti d.o. (Slovacia), conform contractului incheiat in ianuarie 2020, care prevede actualizarea studiului de fezabilitate, documentatia pentru PUD, proiectul tehnic al viitorului spital, obtinerea autorizatiei de construire si asistenta tehnica pe perioada derularii lucrarilor.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
cv water 2021
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere