Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - CON-A va realiza lucrarile de extindere a salii polivalente din Cluj-Napoca
CON-A va realiza lucrarile de extindere a salii polivalente din Cluj-Napoca
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 24 Nov 2016 14:49
Lucrarile de extindere a salii multifunctionale din Cluj-Napoca, in valoare de 16 milioane de lei (fara TVA), au fost adjudecate de compania Con-A, din Sibiu, aceasta fiind singura societate participanta la licitatie. Inaugurata in anul 2014, unitatea va fi extinsa in vederea asigurarii unei capacitati de minimum 10.000 de locuri, in vederea indeplinirii standardelor pentru organizarea unor meciuri in cadrul Campionatului European de Baschet - FIBA Euro Basket 2017. In prezent, sala polivalenta are o suprafata totala de 38.500 mp si 7.272 de locuri in timpul competitiilor sportive. Finantarea va fi asigurata de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, beneficiarul proiectului, lucrarile urmand a fi derulate pe o perioada de noua luni de la data atribuirii.
Documentatia tehnica de avizare a proiectului a fost elaborata de compania clujeana de arhitectura Dico & Tiganas, care a intocmit si proiectul initial.
Prin solutia propusa, la etajul al treilea se vor amplasa patru randuri de scaune, cu un numar total de 1.000 de locuri, din care doua randuri vor fi dispuse in consola, sub nivelul planseului, iar celelalte doua vor fi amplasate peste planseu. Tribunele retractabile cu cate trei randuri de scaune, aflate chiar langa teren, vor fi desfiintate si in locul lor va fi construita o tribuna pe structura metalica, cu un unghi mai lin si cu aproximativ 2.500 de locuri, care va ajunge pana in dreptul parchetului. Peluza din partea de sud a salii va fi modernizata si amenajata pentru presa, sistemul audio va fi imbunatatit iar cel de ventilatie va avea o capacitate marita, turnichetii de la intrare vor fi suplimentati si vor fi amenajate porti de acces si in zonele laterale ale salii. Totodata, vor fi delimitate spatii suplimentare pentru vanzarea de bilete, vor fi montate panouri publicitare permanente cu LED intre etajele 1 si 2, accesul si evacuarea auto din parcare vor fi optimizate, in timp ce pe platoul din fata salii polivalente va fi amplasat un cub video permanent pentru transmisia live a meciurilor, iar dupa Eurobasket 2017, pentru promovarea evenimentelor sportive si artistice.
Contractul a fost atribuit pe criteriul pretului celui mai scazut.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
noark
theda mar
viarom
ness project
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
siniat
concelex
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander