Agenda Constructiilor
Luni, 25 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - CTP construieste depozit de 12.000 mp pentru grupul ceh Rohlik, in nordul Capitalei
CTP construieste depozit de 12.000 mp pentru grupul ceh Rohlik, in nordul Capitalei
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2021 13:50
CTP, cel mai mare proprietar si dezvoltator de spatii logistice si industriale din Romania, a incheiat un parteneriat pe termen lung cu Rohlik Group („Rohlik”), unul dintre liderii europeni in domeniul livrarilor online de produse alimentare, care a anuntat anul acesta ca doreste sa se extinda in Romania. CTP va construi in CTPark Bucharest North un depozit dedicat de 12.000 m2, care va fi personalizat pentru a raspunde tuturor nevoilor clientului ceh, inclusiv cu spatii de 4000 m2 cu temperatura controlata (atat pentru refrigerare, cat si pentru congelare) pentru depozitarea fructelor si legumelor proaspete, care vor fi livrate direct catre consumatori. Mai mult decat atat, costul redus de ocupare si locatia parcului logistic in proximitatea capitalei au reprezentat puncte cheie in semnarea parteneriatului.
Compania ceha Rohlik a fost fondata in urma cu sapte ani, iar in urma ultimei runde de finantare a ajuns sa fie evaluata la peste 1 miliard de euro, devenind astfel un adevarat „unicorn”. Pe parcursul acestui proces, Rohlik s-a transformat dintr-un start-up ceh intr-un lider european care stabileste, cu ajutorul tehnologiei, tendintele in retailul online. Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, s-a extins deja cu succes in Ungaria si Austria, urmand ca, in viitoarele luni, sa deschida operatiunile in Munchen/Germania, avand insa deja finalizate si planurile de expansiune in mai multe orase din Germania si in mai multe tari europene. In viitorul apropiat, pasiunea echipei Rohlik de a-i face pe oameni sa manance mai bine si sa duca o viata mai buna va putea fi simtita din plin de catre cumparatorii din Romania, Franta, Italia si Spania, acest nou val de extindere urmand contribuie la pozitionarea retailerului ceh drept cel mai important jucator european in domeniul livrarii de produse alimentare. Preocuparea constanta a Rohlik Group in ceea ce priveste experienta oferita consumatorilor poate fi simtita la fiecare pas al comenzii: de la selectia larga, de peste 17.000 de produse, si pana la calitatea superioara a modelului de livrare. In acest moment, cumparaturile sunt livrate intr-un interval de timp de doua ore, cu o precizie de livrare (in toate pietele in care Rohlik este prezent) care nu depaseste 15 minute, dar retailerul ceh lucreaza constant la optimizarea timpilor de livrare.
Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania, a declarat: „Prietenii nostri de la Rohlik vor livra deja in prima jumatate a anului viitor din CTPark Bucharest North, un spatiu de depozitare, si nu numai, de cea mai buna calitate. Sunt tineri, dinamici, agili si foarte creativi, o potrivire perfecta cu echipa noastra din Romania. Suntem nerabdatori sa plasam prima comanda. La CTP avem tot ce isi poate dori un client de e-commerce: locatie, cladiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus si, mai mult ca orice, flexibilitate si profesionalism in a intelege si a raspunde nevoilor clientilor.”
Ladislav Barta, responsabil cu dezvoltarea internationala, Rohlik Group, spune de asemenea ca: „Suntem multumiti ca am gasit un partener de incredere la CTP, care a inteles nu doar nevoile noastre de business dar si spiritul nostru antreprenorial si nevoia noastra pentru abordari flexibile si solutii creative.”
CTPark Bucharest North este situat in Stefanesti, judetul Ilfov si are o suprafata totala de 21 de hectare, iar investitia totala a fost de peste 65 de milioane de euro. Parcul logistic este perfect situat pentru a raspunde nevoilor clientilor din sectorul de e-commerce, datorita accesului facil in Bucuresti. Desi este un proiect logistic care a fost foarte bine primit de catre comunitatea de business, CTPark Bucharest North continua procesul de extindere si poate inca acomoda noi clienti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
theda mar
viarom
leviatan
strabag nivel 1
BALTIC
CDS
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Ubitech
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica