Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - EDEN Capital investeste 60 milioane euro in dezvoltarea Cortina North, in Pipera
EDEN Capital investeste 60 milioane euro in dezvoltarea Cortina North, in Pipera
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2021 11:22
EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni din capitala, a vandut 35% din prima faza a proiectului rezidential Cortina North, din zona de nord a Bucurestiului, cu un an inainte de data de livrare. Proiectul, reprezentand cea mai mare investitie rezidentiala in derulare pe Bulevardul Pipera, va reconfigura zona printr-un concept modern, care ofera o varietate de facilitati, adaptate cererii existente pe piata in acest moment.
Prima faza a complexului va include 2 corpuri de cladire totalizand un numar de aproximativ 500 de apartamente, lucrarile de constructie desfasurandu-se intr-un ritm sustinut. In prezent, structura este la etajul 8 si deja au fost incepute inchiderile exterioare. In prima faza de livrare vor fi date in folosinta si zonele de facilitati care vor deservi proiectul, respectiv bazinul de inot si centrul de fitness/wellness. Vanzarile in prima faza a proiectului au inceput in luna februarie, iar locuintele se bucura de un real succes in conditiile in care au fost contractate deja peste 175 de apartamente, din cele aproximativ 500 de unitati cate va avea in total. Mai mult decat atat, odata cu venirea toamnei interesul din partea clientilor este in crestere semnificativa.
”Finalizarea primei faze este prevazuta pentru toamna anului viitor, asadar, daca se va mentine ritmul actual de vanzari, vom reusi sa vindem intreaga faza inainte de livrarea completa a acestei etape de dezvoltare. Facilitatile de care dispune complexul Cortina North sunt puncte extrem de atractive pentru cei care doresc sa cumpere o locuinta, acestea completand celelalte avantaje ale proiectului, respectiv locatia, cu un potential foarte bun de dezvoltare, si calitatea exceptionala a constructiei”, a declarat Elena Dumitrache, directorul de vanzari al EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.
Cortina North este dezvoltat pe un teren de peste 37.000 de metri patrati, iar, in total, va implica fonduri estimate la 60 de milioane de euro, cea mai mare investitie in curs in zona Pipera.
Complexul va include un numar de peste 1.500 de apartamente si va oferi o serie de facilitati, printre care bazin semiolimpic de inot, centru de fitness-wellness modern si complet, 1,5 km pista de alergare amenajata in interiorul complexului si finisaje premium in stilul tuturor ansamblurilor dezvoltate sub marca Cortina.
Centrul de fitness-wellness va avea 500 metri patrati si va fi dotat cu aparate de ultima generatie de la Technogym, 100 metri patrati vor fi alocati pentru clasele de aerobic (yoga, pilates si clase din programul Les Mills). De asemenea, centrul va avea cabinete de masaj si un studio pilates cu Reformer, precum si vestiare separate pentru fitness si pilates.
In ceea ce priveste bazinul de inot, aici vor fi oferite lectii de inot, iar clientii vor avea vestiare separate pentru piscina, echipate, de asemenea, cu sauna uscata la fiecare vestiar.
Un accent deosebit de important este pus de catre dezvoltator si pe spatiile comune de exterior ale ansamblului rezidential, astfel incat sa fie creat un mediu relaxant, in care pot fi desfasurate activitati in aer liber, atat de importante mai ales in contextul actual al crizei sanitare. In acest sens, proiectul va include peste 10.000 metri patrati de spatii verzi amenajati pe baza unui plan peisagistic modern.
In acelasi timp, cladirile vor avea la parter spatii comerciale operate de retele de retail care vor oferi o gama diversificata de produse si servicii.
”Focusul nostru este sa cream o comunitate si un spatiu in care locatarii sa aiba cat mai multe facilitati incluse. Pe de alta parte, amplasarea Cortina North este un atuu important avand in vedere ca zona este in plin proces de dezvoltare, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si al facilitatilor care urmeaza sa fie dezvoltate in imediata apropiere. Astfel, urmeaza sa fie deschise cate un magazin Kaufland si Lidl, iar chiar in fata complexului va fi amplasat un sens giratoriu care va imbunatati accesul in Cortina North”, a declarat Elena Dumitrache, directorul de vanzari al EDEN CAPITAL DEVELOPMENT
Finisajele si dotarile complexului incadreaza locuintele, care pot fi achizitionate atat ca investitie, cat si ca rezidenta, in categoria premium, conceptul oferind un stil de viata complet si echilibrat,la fel ca si celelalte ansambluri Cortina.
EDEN CAPITAL DEVELOPMENT este cunoscut pe piata rezidentiala din Bucuresti din anul 2013 si are in portofoliu alte sase ansambluri de succes construite deja sau aflate in curs de dezvoltare – Cortina Academy, Cortina Residence Baneasa, Dinamic City, Four City North si Delta City.
Recent, compania a anuntat ca va incepe constructia a inca doua complexuri rezidentiale sub marca Cortina, in zona Erou Iancu Nicolae, care vor includ aproximativ 800 de apartamente de lux.
Compania va avea astfel in portofoliu peste 3.900 de apartamente premium si de lux, dezvoltate in ultimii 8 ani, toate parte a unor proiecte de succes, adresate acestui segment de piata cu o evolutie spectaculoasa in ultimii ani.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iuljungheinrichALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
hilti
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
cv water 2021
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere