Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Elsaco si Energomontaj SA oferteaza lucrari de valorificare a energiei geotermale
Elsaco si Energomontaj SA oferteaza lucrari de valorificare a energiei geotermale
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Iul 2021 08:14
Marti, 6 iulie, a fost ultimul termen de depunere a ofertelor pentru achizitia proiectarii si executiei lucrarilor la obiectivul de investitii „Valorificarea energiei geotermale in asociatie cu pompe de caldura, pentru producerea agentului termic pentru incalzire si apa calda in cartierul Nufarul I - Oradea" (Cod unic: 4230487/2021/30), fiind depusa o singura oferta.
Ofertantul este asocierea formata din Elsaco Electronic S.R.L - lider de asociere si Energomontaj S.A - asociat, avandu-i ca terti si subcontractanti pe S.C Daflog S.R.L si Petrostar S.A.
Valoarea totala estimata a proiectului este de 78.288.555,76 lei fara TVA, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-pret, iar durata contractului va fi de 60 luni.
„Dupa doua proceduri anulate administrativ din cauza lipsei de oferte, avem in sfarsit un ofertant pentru proiectarea si executia lucrarilor la acest important proiect, ai carui beneficiari directi vor fi cei aproximativ 13.625 locuitori ai cartierului Nufarul I, respectiv 6.217 apartamente, institutii publice si agenti economici care au spatii comerciale la parterul blocurilor din cartier", a declarat primarul Florin Birta.
In continuare, se desfasoara procedura de evaluare a ofertei.
Scopul proiectului este cresterea utilizarii resurselor locale de energie regenerabila geotermala pentru prepararea agentului termic de incalzire si apa calda de consum precum si realizarea de noi capacitati de productie a energiei termice in sistemul de termoficare centralizat SACET Oradea, cu energie geotermala provenita de la forajele de adancime din cartierul Nufarul. Elementul de noutate din SF este dat de utilizarea pompelor de caldura, care permit recuperarea unei calduri suplimentare din apa geotermala.
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
EDIT-Structural
MAKITA
concelex
SSAB
Arduro
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
strabag nivel 1
leviatan
BogArt
rigips
viarom
quadratum
konsent
siniat
Acvatot 2019
CDS
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander