Agenda Constructiilor
Joi, 25 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Greenfield Baneasa: Noile etape de construire se desfasoara pe o suprafata de 9 ha
Greenfield Baneasa: Noile etape de construire se desfasoara pe o suprafata de 9 ha
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 10 Dec 2020 14:58
IMPACT Developer & Contractor anunta finalizarea stocului de apartamente construite in primele trei faze ale proiectului Greenfield Baneasa. Cartierul este in proces de extindere cu o noua faza de dezvoltare si noi facilitati care il vor transforma in cel mai atractiv proiect rezidential din Bucuresti.
Cunoscut drept cartierul imbratisat de padure, Greenfield Baneasa este construit la cel mai inalt standard in segmentul de locuinte cu preturi accesibile si se bucura de o locatie unica cu valori ale aerului mult mai bune comparativ cu centrul sau cu alte cartiere ale Bucurestiului, inregistrand valori similare aerului dintr-un oras de munte.
Pentru Impact Developer & Contractor, Greenfield Baneasa este proiectul sau de referinta, dezvoltat la scara mare pe 60 de hectare, pe termen lung, intre 2007 si 2028. In prezent, cartierul are 3 faze finalizate si inregistreaza un grad de contractare de 98,7%. La 30 noiembrie mai erau disponibile la vanzare 33 de unitati, majoritatea apartamente cu 4 camere, din cele 2.548 de apartamente finalizate pana in prezent.
„Greenfield este un proiect foarte apreciat atat datorita calitatii constructiei, dar si a facilitatilor oferite. In curand terminam stocul de apartamente si ne vom axa pe Noul Greenfield. In prezent, pentru cele 33 de unitati inca disponibile in stoc, avem discutii avansate, care se vor concretiza in perioada imediat urmatoare, daca nu vor aparea situatii neprevazute cauzate de virusul Covid-19”, sustine Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
Cu un obiectiv clar inclus in numele brand-ului, Impact isi propune sa transforme Greenfield Baneasa in cel mai mare proiect verde din Europa Centrala si de Est, fapt pentru care compania se pregateste de parteneriate strategice pentru a identifica si implementa solutiile verzi potrivite unui stil de viata modern si in conformitate cu normele ecologice.
Viziunea Impact este de a imbunatati continuu procesul de construire, fapt pentru care, Noul Greenfield va include solutii specifice unui proiect Green: utilizarea pe scara larga a energiei regenerabile, cladiri si sisteme cu eficienta energetica ridicata, gestionarea eficienta si durabila a apei, gestionarea deseurilor, solutii de transport cu emisii reduse, solutii pentru casa inteligenta si oras inteligent.
In ciuda contextului economic - social cauzat de pandemia Covid -19 si criza sanitara, dezvoltatorul continua cu avant dezvoltarea proiectului fanion, convins de atractivitatea dovedita a cartierului Greenfield.
Pana in prezent, suprafata construita acopera 30 ha, iar noile etape aflate in proces de construire se desfasoara pe o suprafata de 9 ha. Dezvoltat in perioada 2020 - 2022, centrul comunitar se desfasoara pe o suprafata de teren de 32.071 mp, din care 21.496 mp sunt alocati centrului comercial care va deservi atat rezidentii, dar si alti locuitori ai Sectorului 1 si vecinatati. Greenfield Plaza va cuprinde zona comerciala si de servicii, centrul de fitness si SPA, scoala si gradinita de stat, zonele de promenada si recreere.
Ca parte a politicii sale de responsabilitate sociala in 2020, Impact a donat catre Primaria Municipiului Bucuresti 9.620 mp de teren si proiectul de construire, in valoare de 1,75 mil Euro, pentru a construi unitati de invatamant in sistem public, ceea ce asigura acces facil la scolarizare pentru copiii din Greenfield, dar si ai celorlalti locuitori din zona Baneasa.
Un pilon important al strategiei de dezvoltare al IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR ramane si in perioada urmatoare Piata de Capital. Impact Developer & Contractor este listata la Bursa de Valori Bucuresti inca din 1996, in prezent fiind incadrata pe segmentul Principal la categoria Premium cu o capitalizare bursiera care a depasit la inceputul lunii decembrie 400 milioane RON. In 2020, Standard&Poor's a reconfirmat rating-ul B- stabil companiei Impact, validand in acest fel strategia de business si perspectivele de dezvoltare pe termen lung ale IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR.
In perioada urmatoare, Impact are in vedere derularea unei noi emisiuni de obligatiuni denominate in Euro, intermediate de TradeVille, care se va adresa investitorilor de pe piata de capital. Valoarea ofertei este de 6 milioane EUR, cu posibilitatea extinderii pana la 15 milioane EUR. Obligatiunile vor avea scadenta la 6 ani, iar rata fixa anuala a cuponului, platita semestrial, urmeaza sa fie stabilita in plasament, prin metoda licitatiei si se va situa in intervalul 5.9% - 6.4%.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTgamma_2021AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere