Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - IASI: Complexul Winkler Park include cladiri de birouri, blocuri de locuinte si vile
IASI: Complexul Winkler Park include cladiri de birouri, blocuri de locuinte si vile
Info-Santiere Publicat de AG&F 02 Sep 2021 10:15
Winkler Park este un concept imobiliar mixt ce isi propune crearea unui pol comercial in zona sa de dezvoltare. Terenul detinut de familia Winkler, mostenitori ai lui Alfred Winkler, va intra in procedura pentru obtinerea planului urbanistic zonal mixt care cuprinde constructia mai multor cladiri de birouri, restaurante pe malul lacului “2 Peri” si a mai multor locuinte individuale si colective.
„Ne propunem crearea unui pol comercial prin atragerea in zona bucium a diferiteloractivitati inexistente. Terenul este situat in vecinatatea spitalului Socola si a proiectului Family Market Bucium dezvoltat de Iulius Group. In acest moment suntem in discutie cu mai multi investitori/dezvoltatori locali si nationali care cred in ideea noastra si doresc implicarea in proiect. Am proiectat si vom construi un cartier rezidential cu circuit inchis si un centru comercial cu acces liber”, spune Daniel Romaniuc - Manager Proiect CTI Imobiliare.
Prima faza a proiectului se va desfasura pe o suprafata de 12 ha si va pune la dispozitia locuitorilor sai o serie de facilitati intr-un mix unic pentru orasul Iasi:
- 3500 mp supermarket;
- 4 restaurante pe malul lacului de peste 600 mp per locatie;
- o generatie noua de cladiri de birouri cu o suprafata de peste 24.000 mp construiti;
- 38 de locuinte individuale din clasa premium;
- 8 imobile de locuinte colective;
- parcuri si locuri de joaca;
- piscine exterioare private.
Winkler Park reprezinta o adevarata reinventare a intregii zone pentru ca da un nou echilibru dezvoltarilor invecinate, si reprezinta o alternativa viabila de reducere a traficului in zona Bucium prin atragerea companiilor in cadrul proiectului, ale caror angajati locuiesc in zona.
Un accent deosebit este pus pe caracterul integral al ansamblului, gandit sa cuprinda, in afara locuintelor si birourilor, spatii publice de calitate, precum si servicii si facilitati care vor crea cel mai modern si calitativ cartier din Iasi.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iuljungheinrichALLBIMAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
cv water 2021
Acvatot 2019
leviatan
rigips
Ubitech
hidroplasto
hilti
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
bienala
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere