Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - IBB Holding dezvolta iResidence Nord, ansamblul rezidential de 160 milioane euro
IBB Holding dezvolta iResidence Nord, ansamblul rezidential de 160 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Apr 2024 15:11
IBB Holding a inaugurat iResidence Nord, primul proiect rezidential dezvoltat in Romania de grupul fondat de Ion Craciunescu. Noul complex va fi construit in zona de nord a Capitalei, pe un teren de 23.000 mp, cu o amprenta la sol de 7.600 mp. iResidence Nord va livra 525 de apartamente pana in august 2026, in doua faze de dezvoltare, cu o valoare de piata de 160 de milioane de euro. Potrivit investitorului, sunt disponibile 35 de tipologii diferite de apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse, pe un regim de inaltime 2S+P+6E/9E/10E.
Proiectul are parteneri precum grupul Mobexpert, fondat de antreprenorul Dan Sucu, alaturi de brandurile Ethan Allen, Caracole si Bernhardt Interiors din cadrul companiei Select Design by Diana Sucu, si Enayati Medical City, singurul oras medical din Romania, fondat de antreprenorul si medicul Wargha Enayati.
Potrivit dezvoltatorului, ansamblul se afla in proces de certificare BREEAM Excellent, urmand a fi proiectat si edificat dupa cele mai bune practici pentru viitor, conform celor 9 criterii necesare pentru obtinerea certificarii BREEAM: eficienta energetica, facilitarea colectarii selective a deseurilor in scopul indeplinirii obiectivelor de reciclare, utilizarea durabila a apei, sanatate si bunastare pentru viitorii ocupanti, acces la mijloace de transport nepoluante, controlul poluarii in cladire si in zonele inconjuratoare, protectia habitatelor si biodiversitatea pentru terenurile din incinta, impact redus al materialelor de constructie prin proiectare, constructie, intretinere si reparatii, management durabil pana la exploatarea cladirii.
 
 
De asemenea, sunt prevazute sisteme de automatizare, pentru experienta unei locuiri orientate spre viitor, panouri fotovoltaice si BMS (Building Management System), sistem de management ce contribuie la reducerea costurilor de intretinere. Accesul in complex este securizat, beneficiind de monitorizare video permanenta a incintelor si a spatiilor comune. De asemenea, exista si serviciul de valet parking. Sunt incluse 2 lobby-uri cu personal 24/7 si o zona de primire pentru servicii de curierat.
Apartamentele ansamblului dispun de spatii luminoase si inteligent compartimentate pentru functionalitate maxima, iar finisaje selectate sunt de inalta calitate, in aceeasi gama de culori, imbinandu-se placut cu designul modern si elegant al ansamblului rezidential.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
CDS
konsent
noark
quadratum
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
concelex
rigips
MAKITA
siniat
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander