Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE de 50 milioane euro pentru constructia Spitalului de Oncologie Constanta
LICITATIE de 50 milioane euro pentru constructia Spitalului de Oncologie Constanta
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 05 Iun 2024 18:09
Primaria municipiului Constanta a publicat in cadrul Sistemul Electronic de Achizitii Publice documentatia pentru achizitia lucrarilor de construire a Policlinicii Municipale, specializarea cardiologie si oncologie. Constructia efectiva ar putea incepe in aproximativ 3 luni, avand in vedere ca pentru aceasta achizitie nu a mai fost nevoie de verificarea documentatiei de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, fapt care a scurtat semnificativ procedura de achizitie, au anuntat reprezentantii municipalitatii.
Valoarea contractului de executie este de 246,7 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare este de 20 de luni de la atribuire.
Termenul-limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la data de 4 iulie 2024, ora 15:00.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa fi realizat o cifra de afaceri de cel putin 246 milioane de lei ca medie, in ultimii 3 ani incheiati (2021-2023). De asemenea, acestia trebuie sa faca dovada ca in ultimii 5 ani au executat si dus la bun sfarsit lucrari de constructie/ realibilitare/ extindere/ reparatii capitale de cladiri civile cel putin din categoria de importanta B sau superioare, in valoare cumulata de minimum 246 milioane de lei (fara TVA), la nivelul a cel putin un contract - maximum 3, cu conditia ca cel putin unul sa fi presupus lucrari de constructii civile ce au cuprins realizarea unei "camere curate" (unitati spitalicesti, clinici de recuperare, baze sportive de recuperare etc.).
 
 
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% in punctaj, iar cea tehnica de 60%, repartizata astfel: experienta specifica in obiectul contractului a expertilor cheie (10%), termenul/ durata de realizare a contractului (20%) si planul de management al calitatii (30%).
Valoarea estimata a proiectului, intitulat "Policlinica Municipala, specializarea cardiologie si oncologie, Constanta-spital nou", depaseste 100 de milioane de euro, finantarea fiind asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Termenul pentru finalizarea constructiilor si a dotarilor este in luna iunie 2026.
"Urmeaza implementarea unui proiect greu si sensibil, dar unul grandios prin implicatiile sale sociale. Un angajament pentru generatii. Spitalul Oncologic si de Cardiologie va fi ridicat pe Bd. Aurel Vlaicu si va avea un regim de inaltime cu parter, mezanin si 5 etaje. Va avea un ambulatoriu cu 126 de paturi de zi si spitalizare continua si va fi ultramodern, dotat si echipat cu absolut tot ce este necesar pentru bolnavi si pentru cadrele medicale. In curand deschidem santierul si incepem lucrarile", a transmis Vergil Chitac, primarul municipiului Constanta.
 
 
Noul spital va fi amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, in zona Dacia Service, pe un teren cu suprafata de 32.605 mp. Realizarea investitiei presupune construirea unei cladiri, compuse din 8 corpuri, cu regimul de inaltime P+M+5E, suprafata construita 4.685,5 mp si o arie desfasurata totala de 22.105,8 mp. Potrivit autoritatilor, unitatea va beneficia de cele mai noi si inalte tehnologii in ambele faze de realizare, cea constructiva si cea a echipamentelor si aparaturii, precum si de un nivel de digitalizare si sustenabilitate inexistent in regiune.
Serviciile de elaborare a documentatiei tehnico-economice (SF, proiect tehnic pentru autorizarea lucrarilor, POE, PT si DE, inclusiv asistenta tehnica din partea proiectantului) au fost asigurate de asocierea Bau Stark (lider) - Axdesign Group - Chic Arhitectural Design - Neroli General Solutions - ID Intelligence, cu subcontractantii Legal Assistance, Carmen Geoproiect, Vireo Enviroconsult, Cornel & Cornel Topoexim, KVB Consulting & Engineering, Impact Sanatate, BMA Consulting Energy, Ginicon si Nibaco. Valoarea contractului de proiectare este de 8,43 milioane de lei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
quadratum
BogArt
leviatan
Arduro
SIGM
strabag nivel 1
viarom
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
concelex
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
SSAB
EDIT-Structural
ness project
konsent
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander