Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - MLPDA: 72 milioane lei pentru consolidare cladire din clasa III de risc seismic
MLPDA: 72 milioane lei pentru consolidare cladire din clasa III de risc seismic
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2020 09:00
Guvernul Romaniei a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea, reabilitarea si modernizarea unui imobil aflat in str. Eforie nr. 5 din sectorul 5 al municipiului Bucuresti, aflat in administrarea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.
Sunt necesare lucrari urgente de interventie intrucat, in prezent, expertiza tehnica privind masurile de consolidare adoptate plaseaza constructia in clasa III de risc seismic.
Astfel, principalele lucrari vor avea in vedere protejarea, repararea elementelor nestructurale si/sau restaurarea elementelor arhitecturale si a componentelor artistice, demolarea partiala a unor elemente structurale/nestructurale, cu/fara modificarea configuratiei si/sau a functiunii existente a constructiei, precum si introducerea unor elemente structurale/nestructurale suplimentare. Subsolul cladirii, pentru a putea fi utilizat si pentru a nu pune in pericol stabilitatea si rezistenta structurala, necesita o hidroizolare eficienta impotriva igrasiei si apei. Interventiile propuse vor respecta indicatorii urbanistici si regulamentul zonei construite protejate, precum si prevederile legale.
Valoarea totala a investitiei este de 71,80 milioane de lei, iar durata estimata de executie este de 20 de luni. In urma realizarii obiectivului de investitii, se va asigura un spatiu organizat corespunzator desfasurarii activitatii Companiei Nationale de Investitii CNI - S.A.
 
VideoConfAC-iulgamma_2021jungheinrichALLBIMAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
cv water 2021
Ubitech
hidroplasto
strabag nivel 1
leviatan
hilti
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
bienala
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere